Spectacol de Planetariu Mobil

Spectacolul de Planetariu Mobil de la Cinema DACIA – “un pas mic pentru parinti un salt urias pentru imaginatia copiilor”


La Cinema Dacia in 17-18 septembrie in Spectacolul de Planetariu Mobil va fi prezent inventatorul telescopului astronomic Galileo Galilei care il va intalni pe robotul Curiosity ajuns de curand pe Marte.

Intalnirea va fi interesanta si instructiva, parintii si copiii se vor plimba printre planete si constelatii, il vor vedea pe “hoinarii” Universului, asteroizii,ce vor fi proiectati cu tehnologie 3D pe cupola Planetariului.

Speram ca in cativa ani Cluj-Napoca sa devina un centru de pregatire a tinerilor in astronomie si stiinte aerospatiale astfel ca al doilea astronaut roman in spatiul cosmic sa nu ramana un proiect SF.

Continutul este adaptat pentru toate varstele acesta fiind sustinut de un povestitor “un-plugged”. Varsta minima recomandata este de 4 ani.

planetariu

Cei care-și doresc sa aiba parte de aceasta experienta trebuie să facă o programare la nr. de tel  0752-690.245 sau să scrie la adresa contact@planetariumobil.ro,

Cost bilet intrare 11 lei. (pentru programare trebuie specificat data, ora, nr. de pers., nr. de tel. mob).
Organizatori :Cinema Dacia si Asociația Astronomică Puto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.