Spectacol Masha și Ursul – regulament și acces public

Personajele din cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha și Ursul”, se reîntorc pe scenele din România cu un nou spectacol live.

Pentru ca spectatorii să aibă parte de cea mai frumoasă experiență, îi rugăm să citească și să respecte următorul regulament, valabil pentru spectacolele din toate cele trei orașe.

Spectacolul are durata de o oră și 20 de minute și este recomandat copiilor peste 2 ani iar copiii sub 2 ani au access gratuit.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.

Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amanunțit la cererea agenților de securitate.

Spectatorii sunt rugați să-și păstreze locurile/sectoarele în timpul concertului.

Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul ieșirii din perimetrul sălii de spectacol.

Accesul publicului în incintă se va face începând cu ora 10:00 iar spectacolul va începe la ora 11:00.

Persoanele cu afecțiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, obiecte contondente, arme, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta sălii de spectacol și a perimetrului acesteia.

Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locației.

Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica.

Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Biletele la spectacolul „Masha și Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, dar și în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta), sau de la casa de bilete, la pretulde 110 lei sau 80 lei Costurile biletelor diferă în funcție de poziționarea în sală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.