Spectacolul Boeing Boeing

Teatrul Elisabeta din Bucureşti și Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca au plăcerea de-a vă invita duminică, 12 mai, ora 18:00 la una din cele mai de succes comedii din toate timpurile, “Boeing Boeing”. Spectacolul, în regia lui Şerban Puiu, se joacă pentru prima dată pe una din scenele orașului Cluj-Napoca. Din distribuţie fac parte Aurelian Temișan, Marius Gîlea, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa, Iulian Bălan.

“Boeing Boeing” este comedia care, de șase stagiuni, se joacă doar cu casa închisă, fiind vizionată de la premieră şi până în prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” deţine şi un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial.

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, care este un burlac convins şi un playboy veritabil, și care îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor şi a iscusinţei menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piaţă dă peste cap toate orarele de zbor şi aduce împreună în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă, cele 3 logodnice stewardese.

Cum se termină această cursă plină de turbulenţe amoroase? Putem afla doar la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, duminică, 12 mai, ora 18:00. Biletele se găsesc atât online pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro cât şi la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, din Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 5, Bucureşti sau la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca din Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.