Turneul celei mai iubite trupe de animație pentru copii din România, Gașca Zurli, ajunge în această primăvară în 20 de orașe și debutează în luna martie 2017 cu orașele din Transilvania.

Spectacolul “10 Zurli” marchează aniversarea a 10 ani de Zurli în România, și este cea mai mare producție de până acum a trupei. Gașca Zurli, devenită un fenomen național, va ajunge în această primăvară în Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.

Agenda turneului în orașele din Transilvania:

04 MARTIE – Timișoara- Sala Polivalentă Olimpia

05 MARTIE – Arad – Sala Sporturilor Victoria

06 MARTIE – Oradea – Arena “Antonio Alexe”

08 MARTIE – Satu Mare – Casa De Cultură A Sindicatelor

11 MARTIE – Cluj Napoca – Casa De Cultură A Studenților

12 MARTIE – Baia Mare – Sala Sporturilor “Lascăr Pană”

13 MARTIE – Bistrița – Sala Polivalentă

14 MARTIE – Târgu Mureș – Sala Polivalentă

15 MARTIE – Brașov – Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”

Biletele pentru spectacolul “10 Zurli” sunt puse în vânzare pe website-ul www.eventim.ro și magazinele partenere Eventim din orașul tău.

CATEGORIA III – 30 LEI / bilet

CATEGORIA II – 60 LEI / bilet

CATEGORIA I – 100 LEI / bilet

CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet (include și o întâlnire specială cu Gaşca Zurli).

Pentru detalii referitoare la punctele de vânzare ale biletelor în orașul tău, accesează: http://www.zurli.ro/zece-zurli-turneu-national/

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

În curând, pe www.eventim.ro, vor fi disponibile spre vânzare și biletele pentru spectacolele din celelalte orașe din țară.

Cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli, sunt reunite într-un spectacol unic, dinamic și original creat special pentru cei mici. Multe surprize și concursuri speciale vor acorda şansa micilor fani să urce pe scenă, alături de cele mai iubite personaje din România.

Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli și Tanti Prezentatoarea – toate personajele Zurli sunt pregatite pentru acest mare turneu, cu siguranță o experiență de neuitat pentru toți prietenii lor din România.

Start “10 Zurli”! Gașca Zurli are bagajele pregătite.