Sports Festival – 5000 de bilete de bus câștigate cu genuflexiuni

de bilete

5.000 de Bilete de Sănătate au fost câștigate de clujenii care au făcut în total 100.000 de genuflexiuni în cele 10 zile de când am deschis stația sportivă smart din Cluj-Napoca. Asta înseamnă un total de aproximativ 80.000 de calorii arse și 10.000 de minute de mișcare.

Biletele de sănătate pot fi folosite pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, zona urbană, și sunt valabile până la finalul anului 2020.

Bilete de Sănătat

Luni, 5 octombrie, începem campania “Dă mai departe Biletul de Sănătate”.  La ora 16.00, vă invităm în stația de autobuz Memorandumului Sud, unde copiii de la Transylvania College vor face genuflexiuni și vor dona Biletele de Sănătate astfel câștigate pacienților Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca și rudelor lor.

Marți după-masă, de la ora 15.30, îi așteptăm pe elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum, care vor dona Biletele de Sănătate Asociației Autism Transilvania. Vor face genuflexiuni și vor da mai departe biletele și jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.