Sports Festival – Highlights joi, 13 iunie, triatlon de noapte și show de lumini

Universul Sports Festival poate fi descoperit începând de mâine. La prânz dăm startul activităților, iar cei care ajung la festival vor putea să înceapă maratonul sporturilor și să învețe regulile unui nou joc.

Pașaport sportiv & Aplicație Sports Festival

Sunt peste 30 de sporturi deschise spre inițiere, iar un circuit complet poate fi completat în 7 ore, cu 15 minute alocate per sport. Anul acesta, am pregătit un pasaport sportiv iar amatorii de mișcare vor fi provocați să bifeze cât mai multe activități sportive pentru a deveni ambasador Sports Festival. Pașaportul sportiv este disponibil în variantă fizică și în aplicația Sports Festival (Google Play și App Store).

În plus, oamenii vor primi o brățară albastră sau roșie (pentru minori), care certifică faptul că au fost inițiați la Sports Festival. Accesul este liber.

iQuest Night Triathlon | Aleea Stadionului | 19.00-23.00

Seara, continuăm cu un triatlon la care s-au înscris sute de amatori de sport. Ei vor concura alături de prietenii lor la trei probe de câte 2 km fiecare:

  • 2 km rowing
  • 2 km cycling
  • 2 km alergat

Competiția se desfășoară în echipe de câte 3-5 persoane. Se cronometrează timpul individual la fiecare probă, iar clasamentul final va fi determinat de cel mai bun timp pe echipă.

Competiția este organizată pentru o cauză nobilă: Pentru fiecare participant înscris, iQuest va dona 6 eur pentru tabara terapeutică Yuppi Camp de anul acesta.

Taberele Yuppi oferă terapie prin experientă copiilor cu diabet, boli oncologice sau boli autoimune. Până acum, în tabere au participat peste 700 de copii. În 2018, taberele au găzduit 153 copii proveniti din 21 județe.

Boulevard of Light

Amatorii de sport vor putea să își facă intrarea în festival simțindu-se ca niște adevărați campioni. Aleea Stadionului a fost transformată în The boulevard of light. Coroanele a 70 de copaci vor fi animate de proiectoare cu lumini în diverse culori ce reprezintă sporturile. Scenariul este unic și a fost creat special pentru Sports Festival.

Concert GRASU XXL | Scena principală | 21.00

Grasu XXL deschide prima zi a festivalului cu warm up by Cristian-Daniel (CDj). Scena e amplasată outdoor pe esplanada Cluj Arena, iar accesul este liber.

Cea de-a doua ediție Sports FestivalL are loc în perioada 13-16 iunie, în Cluj-Napoca, iar publicul poate participa sau urmări 40 de sporturi. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus program chill de concerte & streetfood. La Sports Festival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Programul detaliat se gaseste online, pe site: https://www.sportsfestival.com/program/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *