Stand-up comedy cu Alex Mocanu, Radu Isac si Andrei Ciobanu

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 6-a zi de festival (10 noiembrie) aducându-i în fața voastră pe Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului “Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm.

De la sunetist în Cafe Deko doar fiindcă n-avea bani de bilet la spectacolele de stand-up, la primul spectacol care i-a ieșit foarte prost și apoi la spectacole pe Scena Palatului, Alex Mocanu și-a urmat pasiunea, reprezentând noua generație de comedianți ai clubului 99.

Deși s-a autointitulat „cel mai sărac comediant profesionist din circuitul britanic”, Radu Isac a co-fondat primul Festival de Comedie din Europa de Est și a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați comedianți din Londra, dar tot râsul românilor îi dă dependență.

Stand-up-ul din Suceava l-a facut și autor de bestseller, și comediant, si fie că vorbim de gluma cu starbucks care e preferata publicului, sau de zecile de spectacole, când auzim de Andrei Ciobanu auzim defapt umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.

Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.