Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu si Maria Popovici

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 4-a zi de festival, 08 noiembrie 2018,  aducându-i în fața voastră pe Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie “Beton”.

Boom-ul a venit cu iUmor, după care cei trei au trecut la etapa cea mare a vieții lor, săli pline în toate orașele în care susțin spectacole. Pentru că Mariei îi place Clujul atât de mult, știm deja că spectacolul de joi va fi o explozie de nebunie și râsete.

Maria Popovici și Mincu urcă împreună pe scenă de câțiva ani, ambii câștigând concursul de Open Mic din Club 99. Au planuri mari cu scena de Stand-up și vorbesc cu pasiune despre viitorul acestei industrii. El a jucat prima dată la ASE și de atunci a rămas cu dorința de a face comedie, ea a fost în trupa de teatru din liceu. Împreună cu Banciu, pe care l-au cunoscut la UNATC, oferă un show de zile mari pe fiecare scenă pe care urcă.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.

Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.