Stand-up comedy retro cu Radu Pietreanu si Doru Octavian Dumitru

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 6-a zi de festival (10 noiembrie) aducându-i în fața voastră pe Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru.

Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanța Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii românesti, a reinventat umorul și pentru el vorbitul cu sala și exprimarea gândurilor umoristice sunt literă de lege. Se consideră un sac de glume și nu își permite să lase publicul fără o doză zdravănă de râs zilnic.

Doru Octavian Dumitru consideră viața drept comediant suprem și-i place cel mai mult să culeagă întâmplări, să descopere profunzimea glumelor și să dea mai departe subiecte de care se poate râde din mai multe unghiuri. Dacă în țară și-a cultivat umorul și felul de a spune glumele, în America a văzut și a testat ce înseamnă libertatea în umor, invățând de la Billy Crystal și Whoopie Goldberg.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.

Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.