Street-food delicios la Zilele Olandeze

Agenția Why Not readuce în stradă rețetele de street-food delicios în perioada 5-7 mai 2017. Piața Muzeului va fi de această dată gazda bucătăriei stradale și va propune tuturor gurmanzilor să testeze burgeri savuroși, sandwichuri cu specific street-food și deserturi apetisante în compania unui pahar de prosecco. Evenimentul Eat & Meet face parte din cadrul primei ediții a Zilelor Olandeze la Cluj și este realizat sub deviza Sips and Bites.

Pulled pork cu cartofi copți cu parmezan, Haloumi, Pizza, Piadina, Porchetta sub Sandwich, Gaucho Skirt Steak Sandwich sau Pantanegra Burger sunt doar câteva din preparatele cu care cei de la eatstreet, Cimbru și Gastro Beat îi vor întâmpina pe cei pofticioși. Toate preparatele vor putea fi servite alături de un pahar de prosecco rece oferit de cei de la Prosecco Van. Cei prezenți se vor putea, de asemenea, bucura și de un program cultural special gândit pentru a sărbători relația dintre România și Olanda, pe parcursul a 4 zile (4 – 7 Mai 2017). Activitățile privesc atât domeniul cultural, cât și cel de business și cel culinar.

“Încet, încet dăm startul turneului culinar Street FOOD Festival ce va include anul acesta 9 orașe frumoase din România. Vom începe pe 18 Mai la Oradea dar, până atunci, vrem să antrenăm papilele gustative ale publicului clujean cu încă un eveniment în care activitățile culturale se vor îmbina perfect cu mâncarea de street-food. În luna Aprilie ne-am bucurat să ne revedem cu o parte din publicul festivalului nostru cu ocazia evenimentului Eat&Meet at Cluj-Napoca Marathon, fapt care ne-a și determinat să spunem <da> și să ne alăturăm inițiativei Zilelor Olandeze. Suntem onorați și extrem de încântați să fim parte dintr-o asemenea manifestare și abia așteptăm să încingem bucătăriile food-truckurilor și să ne revedem pe 5 – 7 Mai în Piața Muzeului din Cluj-Napoca.” – Nely Borza, Managing Partner Why Not

Detalii despre acest eveniment sunt disponibile și accesând link-ul următor: https://www.facebook.com/events/289247744820837/

Eat and Meet – supported by Street Food Festival

Boiler Plate

Agenția Why Not este formată dintr-o echipă tânără, dar cu experiență. Ne place să facem oamenii fericiți prin tot ceea ce realizăm. În 2016 am organizat peste 20 de evenimente, în 10 orașe la care au participat peste 600.000 de oameni. Energia și munca pe care le depunem în fiecare proiect ne-a câștigat încrederea partenerilor noștri din întreaga țară, care ne susțin de fiecare dată.

La Why Not, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.