Stricăm o generație – Suplimentare de bilete pentru spectacolul de la Cluj

La doar câteva săptămâni de la anunțarea primelor reprezentații ale celui mai nou show care ii are drept protagoniști pe Badea, Bordea și Micutzu, ca urmare a cererilor de bilete, producatorii anuntă o nouă reprezentație la București și o suplimentare de locuri la spectacolul de la Cluj.

Astfel, fanii celor trei comedianți pot vedea spectacolul ”Stricăm o generație” la București, la Sala Palatului, și pe  3 octombrie dacă nu au prins bilete la reprezentatiile din 1 si 2 octombrie, iar la Cluj au mai fost puse in vanzare aproape 1500 de locuri.

”Stricăm o generație” este reprezentația de stand up care a înregistrat cele mai multe vânzări de bilete în România în doar câteva săptămâni, un record chiar și pentru alte zone ale divertismentului autohton.

 În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comediantii reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

 Absolventi ai UNATC,  Dan Badea, Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

Biletele pentru ”Stricăm o generație – Badea, Bordea și Micutzu”  pot fi achizitionate din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.