Unul dintre favoriţii publicului de la gala de wrestling din martie, Supereroul Wrestlingului Profesionist se întoarce la Cluj! 
Icarus a vorbit despre industria wrestlingului și simpatia pe care o poartă ţării noastre:

 
Reporter: Icarus, cum ai descoperit wrestlingul? Care a fost wrestlerul sau momentul care te-a determinat să spui că asta vrei să faci?
Icarus: Am fost hipnotizat de wrestling din 2002, şi de îndată am simţit că asta vreau să fac. Wrestlingul Profesionist avea de oferit tot ce am căutat. Aşa că putem spune că acel moment a fost când mă jucam ‘’WWF SmackDown’’ pe PlayStation cu Dover.
icarus-matchcard
 
R: Să vobim puţin despre numele tău de şcenă. Porţi acelaşi nume ca şi zeul din mitologia greacă. Cine este Icarus, wrestlerul?
I: Când am ales acest nume, rolul meu nu era ‘’The Hungarian Storm’’, sau arcaşul Ungariei. La început a fost doar ‘’mitul extrem’’, un tip micuţ care vroia să demonstreze lumii că poate face faţă într-o industrie a giganţilor. Icarus este simbolul curiozităţii, a atitudinii rebele şi a energiei. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit prin acest nume. Bineînţeles, sunt pasionat şi de mitologia greacă.

R: Pe 15 octombrie la WrestleFest 1 te întorci la Romanian Pro Wrestling. Ce părere ai despre primul show şi cum a fost să vizitezi ţara lui Dracula?
I: România este ca un frate pentru Ungaria. Sunt zvonuri cum că cele două naţiuni nu se înţeleg. Total greşit! Avem aceiaşi eroi, mâncăruri, istorie, cuvinte, pentru că eram uniţi mai demult! E o călătorie către a doua casă. În copilărie, am vizitat România de multe ori în călătoriile cu familia și am iubit-o de atunci. Ultima dată la Cluj m-am simţit atât de bine. Primul show a decurs foarte bine şi sunt mândru că am luat parte la acesta, iar acum pot ajuta la construirea şi creşterea acestei companii. Consider că în momentul în care România va prinde gustul acestei forme de artă frumoasă va fi o piaţă mare pentru Wrestling!

R: În aprilie s-a întâmplat ceva ce nu cred că cineva ar fi putut anticipa: Ţi-ai pierdut dreadlock-urile într-un meci în care ţi-ai pus podoaba capilară la bătaie, iar de atunci ai adoptat un nou look. Cum te simţi cu această schimbare?
I: Ei bine, a fost o răscruce pentru mine. Timp de 14 ani, nicio foarfecă nu mi-a atins părul, apoi am pierdut meciul în faţa a 700 de oameni. A fost un moment emoţionant din viaţa mea, dar acum pot să păşesc spre un alt nivel şi să demonstrez că nu numai look-ul contează. Sunt cu totul o altă persoană şi mă simt din ce în ce mai bine. Dacă există un mod prin care să pierzi o astfel de ‘’coroană’’, ei bine acela a fost.
R: Cine ar fi oponentul tău de vis?
I:  Wow, asta e o întrebare grea. Sunt atâţia wrestleri talentaţi. Spre exemplu, Ricochet, Will Ospreay, Mark Haskins, Sami Callihan, El Ligero, Marty Scurll ş.a.m.d.. Îmi place să scot ce e mai bun din oponenţii mei în ring.
oct-matchcard-senza-volto-vs-icarus_3
R: În câteva săptămâni, vei avea şansa să devii pretendentul la centura RPW dacă îl învingi cu success pe Senza Volto. Care a fost reacţia ta când ai văzut că-l vei confrunta?
I: Senza e uimitor! Băiatul ăla e ca o bombă. Chiar poate fi următorul nume mare, şi din câte văd se descurcă destul de bine. I-am urmărit meciurile de o vreme încoace, şi pot să vă promit ca vom avea meciul serii!
R: Mulţumesc pentru timpul acordat, vrei să transmiţi câteva cuvinte fanilor cu această ocazie şi unde te pot găsi?
I: Eu mulţumesc pentru oportunitate. V-aş sugera să căutaţi pe YouTube toate promoţiile independente din jurul lumii şi să începeţi să urmăriţi, pentru că sunt atâţia tineri talentaţi care merită mai multă atenţie. Puteţi să mă găsiţi pe Facebook, Twitter şi Instagram la Icarus Aaron Arrow, respectiv @icarusaaron.
 
Cu un nou look, dar la fel de talentat, Icarus se întoarce la Romanian Pro Wrestling pe 15 Octombrie, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în Cluj-Napoca!