T I M B R E CoLoRATE

Va invitam la una dintre cele mai tari petreceri ale noastre organizate de pana acum in CLUJ, in data de 5 noiembrie 2016.
Petrecerea se numeste TIMBRE COLORATE, evenimentul are loc intr-un local care se afla in fosta arhiva a postei principale din Cluj si se numeste Post Office Bistro.

Vrem ca toti dintre voi sa va lasati purtati de muzica in toate colturile imaginatiei si al universului iar sentimentele sa va copleseasca deplin.Vrem sa va purtam pe culmile imaginatiei ghidati de ritmurile alerte si melodioase ale artistilor nostrii care promit ca va vor oferii o calatorie de neuitat plina de sentimente colorate care nu le veti uita vreodata, iar aici timbrele necesare expedierii vor fi trairile oferite de muzica.

ROSARIO INTERNULLO
Un artist prezent pe piata muzicala din Romania de la inceputul inceputurilor. Artist care oriunde a pus muzica a captat atentia publicului si le-a intrat pe veci in inima, prin sunetele foarte fine si seturile absolut fantastice presarate de o mica calatorie in istoria muzicala.Orice petrecere cu Rosario este una memorabila pentru ca reuseste sa iti trasmita un vibe cum putini DJ reusesc sa o faca si vor reusii vreodata.

https://www.facebook.com/djrosariointernullo
https://soundcloud.com/rosariointernullo

AKOS
Este artistul care poate face din iarna, vara.Prea bine cunoscut pentru petrecerile emblematice de vara care au avut loc prin Cluj,reuseste sa iti aduca o caldura in suflet chiar si in cea mai frigurosa iarna sau toamna.Seturile lui sunt foarte melodice si pline de beat-uri capabile sa te faca sa dansezi indiferent de ce stare ai, he got nothing but love for you.

https://www.facebook.com/akosdj/
https://soundcloud.com/k-k-69

Dan Medesan:
Nu ai cum sa nu fii fost la o petrecere de al lui daca ai stat o sambata seara prin Cluj.Este un artist complet din toate punctele de vedere cu gusturi muzicale foarte fine.Capabil sa vada si sa simta vibe-ul transmis de public, reusind sa le ofere exact ce vor sa auda, lasandu-si aprenta in fiecare set de al lui.

https://www.mixcloud.com/Cuy/
https://www.facebook.com/DanMedesanOfficial/

Entrance fee : 20 Lei all night long

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.