Tantra – mituri şi realitate

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj (A.D.A.M. Cluj) vă invitǎ sǎ luaţi parte la sesiunea informativǎ „Tantra – mituri şi realitate”, susţinutǎ de Michal Griks.

Evenimentul va avea loc marti, 6 decembrie 2016, ora 18, Biblioteca Judeţeanǎ Octavian Goga, etaj 7.


Aproape toată lumea echivalează Tantra cu sexul, însă exprimarea sexuală este doar o parte a acestei filozofii. Tantra te invită să te îndrăgosteşti de viaţă, să trăiești la maxim fiecare clipă, să te iubești și să-ți onorezi atât sufletul, cât și corpul, ambele fiind considerate sacre. Tehnicile Tantra te ajută să-ți crești sensiblitatea, să devii mai conștient, să exiști în armonie cu tine și cu tot ceea ce te înconjoară.

Vino sa afli mai multe despre aceste lucruri de la Michal Griks – practica Tantra de 10 ani, studiaza la Rasayana Tantra Academy din Rotterdam si preda din ce in ce mai intensiv de aproape 5 ani. Prezentarea va fi în limba engleza, dar se asigura şi traducerea..

A.D.A.M. Cluj este o organizaţie non-guvernamentalǎ şi non-profit având ca scop introducerea unui sistem complementar pentru serviciile socio-medicale existente pe plan local, în vederea îmbunǎtǎţirii calitǎţii vieţii cetǎţenilor din comunitate.

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj a fost înfiinţată în anul 2002, cu sprijinul financiar şi logistic al Guvernului Flamand, Mutualităţii Creştine din Belgia, Mutualităţii Creştine din Brugge şi al F.D.A.A.M. România.

Serviciile oferite celor 1450 de membri, dar nu numai lor, sunt:

– INFORMARE: organizarea săptămânalǎ de sesiuni informative susţinute de specialişti, pe diverse teme, adresate unor categorii sociale şi de vârstǎ cât mai variate;

– WORKSHOP-uri: organizarea de cursuri diverse, care se întind pe o duratǎ mai lungǎ de timp.

– PREVENŢIE : mǎsurarea unor parametrii de sǎnǎtate de bază (glicemie, colesterol, etc);

– MAGAZIN de Sǎnǎtate: produse pentru bolnavi la pat, precum şi produse parafarmaceutice, toate la un preţ redus;

 – ÎNCHIRIERE echipamente medicale de recuperare (cârje, cadre, cǎrucioare, pat tip spital, etc);

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.