Angajare, orientare in cariera si motivare la locul de munca, toate la Targul de Cariere

În perioada 15-16 octombrie, Arena BT, care a avut loc într-o redactare a notei Târgul de Cariere 2019 și, cel mai complex eveniment de recrutare din Transilvania, îngrijirea și participarea peste 70 de companii din domenii diverse și peste 4.500 de vizitatori. Evenimentul a reunit cei mai buni angajatori, veniti cu sute de locuri de munca disponibile atat pentru tinerii absolventi cat si pentru cei cu mai multa experienta profesionala.

Companiile venite pentru a-l recruta pe Targul de Cariere 2019 și pentru a încuraja domenii diverse, de la Inginerie, Consultanță, Autovehicule și IT, până la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, oferind peste peste 600 de locuri de muncă, atât pentru România cat și pentru streatate. De la posturi full time, internshipuri, însoțiri cu cele mai multe oportunități la Targul de Cariere Cluj în sezonul de notă 2019 au fost: Genpact, Bosch Automotive, Vertiv, Sta Travel, Emerson, Michelin, E-on, Banca Transilvania, Art of Hospitality, Tenaris, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Tecknik, Office Depot, Energobit si Cora.

Recrutarea în cadrul Târgului de Cariere este făcută intr-un mod inteligent, prin care se pot aplica aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. „Ofertă de locuri de muncă în această sezonă de încurajare variază, iar multe companii au nevoie de demarat în loc de angajare. De la ingineri, contabilizați clar graficieni și lucratori comerciali, companiile au reutilizat un inginer eficient și rapid, în special, urmează să se recruteze e-locuri de muncă rapide ”, declară Stanca Potra, PR Manager Targul de Cariere.

Partea de recrutare a fost completată de conferință I Job Job My – Discuții de toamnă, ce a adus vorberi motivative și sesiuni de pregătire pentru tineri. Andreea Marin, personalizează televiziunea, Răzvan Chereches, profesor universitar și Valeriu Andiuta au fost cei mai apreciați vorbitor despre scena deschisa. Cele trei sesiuni de formare și adresarea tinerilor sunt interesate de posibilitatea unei carierelor multiple, dar și de reprofilare în domeniul IT, prezentarea prezentată de Wellcode expunand secretele succesului programului zero.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea însoțită de companie a început în 2006, la Cluj Napoca, ajungând la o ofertă, după un deceniu de funcționare, cea mai mare raspandita sau eficiența solutiei de recrutare a țării. Evenimentele se desfășoară în celebră sapte orase: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primavara și toamna) au rolul de a imprima angajamente și candidații, astfel încât să se poată interacționa direct prin acestia un creștere substanțială substanțială pentru ambele părți de a se implini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 de persoane și peste 30.000 de candidați cu potențial.

Angajare, orientare in cariera si motivare la locul de munca, toate la Targul de Cariere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top