Târgul de Cariere Cluj se reprogramează pentru luna mai

Târgul de Cariere Cluj

Pentru siguranta si sanatatea comunitatii, Targul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din tara, a decis reprogramarea evenimentului Targul de Cariere Cluj, planificat pe 17-18 martie la BT Arena.

Evenimentul este re-programat in partea a doua a lunii mai 2020, urmand ca in zilele urmatoare sa fie anuntata data oficiala la care acesta va avea loc. La eveniment vor participa in continuare peste 60 companii din domenii diverse, precum: Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism si Contabilitate.

Intre timp, organizatorii evenimentului raman activi in online, cu toate joburile disponibile si  informatiile pregatite pentru eveniment, urmand ca acesta sa fie implementat la finalul lunii mai, in aceeasi locatie, BT Arena. Totodata, conferintele I love my job, desfasurate in cadrul evenimentului de recrutare, vor fi amanate impreuna cu acesta.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania, cu evenimente desfasurate in: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna). In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.