Targul de Cariere organizeaza cinci evenimente digitale in luna mai 2020

Targul de Cariere Digital

Targul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din Romania, anunta organizarea unui sezon digital, in luna mai 2020. Planificat pentru comunitatile din Cluj, Iasi, Chisinau, Mures si Oradea, acesta completeaza seria evenimentelor desfasurate in cadrul sezonului de primavara 2020, la Sibiu si Brasov, la inceputul lunii martie.

Targul de Cariere Digital, o premiera in domeniul evenimentelor de recrutare si employer branding, construieste o experienta virtuala complexa, transformand evenimentele offline in oportunitati de promovare si recrutare online.

In Cluj, Targul de Cariere Digital va avea loc in perioada 14 – 15 mai 2020.

In contextul actual, anumite sectoare economice trec prin etape de restructurare, altele s-au dezvoltat ca urmare a cresterii interesului pentru anumite servicii si in acelasi timp multe companii continua activitatea in mediul online. Variante exista, de la joburile full-time pana la cele remote, part time sau chiar dedicate celor pregatiti pentru o reorientare profesionala.

Cele cinci evenimente virtuale vor fi concentrate pe promovarea, printr-un mix de aplicatii online si transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum si a posturilor lor disponibile, din domenii diverse.  Evenimentele digitale vor cuprinde emisii in direct, vizitarea virtuala a standurilor companiilor angajatoare, aplicari online si in timp real la posturile disponibile, webinarii, precum si o serie de prezentari virtuale ale unor speakeri motivationali, din seria conferintelor I love my job.

Strategia de recrutare digitala eficientizeaza procesul de angajare, imbunatatind in acelasi timp si experienta candidatilor. La evenimentele virtuale din luna mai vor participa aproximativ 200 de companii din domenii diverse, precum: retail, IT, transporturi, domeniul financiar-bancar si BPO.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania, cu evenimente desfasurate in: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna). In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.