Targul de Cariere prezinta cele mai interesante oportunitati de angajare

Vino in perioada 15-16 octombrie 2019, la BT Arena, unde te asteapta companii din toate domeniile si invitatii I ❤ My Job – Autumn Talks

Editia de toamna Targul de Cariere Cluj se desfasoara in perioada 15-16 octombrie 2019, la BT Arena. Noul sezon va fi mai complex si mai mare decat editiile precedente, la eveniment fiind asteptate peste 100 companii si aproximativ 5.000 candidati, incluzand atat tineri absolventi cat si angajati cu experienta de cativa ani pe piata fortei de munca.  În plus, evenimentul este completat de conferinta I ❤ My Job – Autumn Talks.

Tendintele demonstreaza ca la Targul de Cariere vin tot mai multi candidati cu experienta, mai mult de jumatate dintre acestia fiind angajati de peste 5 ani. Domeniile din care provin companiile ce ofera locuri de munca sunt diverse, de la Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism si Contabilitate, posturile disponibile si numarul acestora crescand constant de la un sezon la altul. Printre companiile prezente la Targul de Cariere Cluj in sezonul de toamna 2019 se numara: Vertiv, Sta Travel, Emerson, Bosch Automotive, Genpact, Michelin.

Clujul reprezinta una dintre locatiile speciale pentru desfasurarea evenimentelor organizate de Targul de Cariere, partea de recrutare fiind completata de conceptul I ❤ My Job – Autumn Talks, o serie de conferinte si workshop-uri tematice, cu scopul de perfectionare a abilitatilor candidatilor. Printre speakerii care vor urca pe scena conferintei I ❤ My Job – Autum Talks se numara: Andreea Marin, Valeriu Andriuta si Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

De-a lungul istoriei evenimentelor de recrutare organizate in Cluj, incepand cu 2006 si pana in prezent, companiile, participantii si mai ales interactiunea dintre acestia au fost mereu prioritare pentru noi, experienta demonstrand faptul ca Targul de Cariere reprezinta cea mai buna metoda de recrutare pentru angajatori, dar si cea mai buna metoda de angajare pentru candidati.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea companiei a inceput in 2006, in Cluj Napoca, ajungand sa ofere, dupa un deceniu de activitate, cea mai raspandita si eficienta solutie de recrutare din tara.

Evenimentele desfasurate in cele sapte orase: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna) au rolul de a aduce impreuna angajatorii si candidatii, astfel incat interactiunea directa dintre acestia sa creasca substantial sansele pentru ambele parti de a se implini profesional. În cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential.

Accesul este liber, CV-ul in schimb, obligatoriu.

Mai multe detalii gasiti pe www.targuldecariere.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips