Targul de Cariere pune piata muncii in miscare la Cluj

Targul de Cariere

Targul de Cariere propune o experienta online pentru clujeni. Vineri si sambata, 23 si 24 octombrie, are loc cea de-a a doua editie a evenimentului online Targul de Cariere Cluj, alaturi de companiile active din piata locala de recrutare. Sunt 16 companii care au acceptat provocarea de a interactiona direct cu viitorii lor angajati inainte de a le analiza CV-urile.

Targul de Cariere pune piata muncii in miscare in aceasta toamna. intr-o perioada de transformari, organizatorii raspund nevoilor de personal ale companiilor si sunt alaturi de ele in procesul de adaptare la situatia existenta. Conform datelor eJobs Romania, numarul de noi locuri de munca in luna septembrie, este cu 25% mai mare decat in luna august, iar printre orasele in care s-au facut cele mai multe angajari se numara si Cluj.

Cele mai cautate domenii la editia din acest sezon sunt: productie industriala, IT, inginerie, financiar, achizitii, servicii BPO si contabilitate, plus mult mai multe joburi remote decat la editiile precedente. Oferta editiei de toamna Targul de Cariere se imbogateste cu editura academica elvetiana, MDPI, o companie intrata anul trecut pe piata din Cluj. Take off Labs revine cu oportunitati de program flexibil, iar Michelin repune activitatea pe roate si anunta angajarea de ingineri si manageri.

Targul de Cariere se adreseaza publicului general aflat in cautarea unui loc de munca sau dezvoltarea abilitatilor profesionale, organizand in paralel, prezentari si webinarii, de la „Anatomia unui CV de succes” prezentata de Emerson, pana la sfaturi de la GEP, expertii in procurement.

Totul se intampla la un click distanta cu un simplu cont pe targuldecariere.ro. Asa faciliteaza organizatorii accesul la cele mai recente anunturi de angajare insotite de prezenta online a angajatorilor in zilele evenimentului online si promoveaza training-uri de dezvoltare profesionala si informatii inedite oferite de angajatii companiilor participante, dar si experti invitati cu ocazia zilelor Targul de Cariere.

Targul de Cariere a reusit sa creeze o retea de evenimente si servicii conexe de promovare si recrutare de peste un deceniu avand mereu ca scop centralizarea si promovarea afacerilor aflate in dezvoltare la nivel local, facilitand contactul cat mai direct intre membrii comunitatilor urbane si oportunitatile de cariera din proximitatea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.