Artiștii Teatrului de PĂpuși „Puck” vor prezenta un spectacol la ediția din acest an a Festivalului Untold, care va avea loc la Cluj-Napoca între 4 și 7 august 2022.  Teatrul Puck vine la Untold Teatrul Puck vine la Untold

Este vorba de „Cenușăreasa”, după Frații Grimm, în regia Monei Marian, un spectacol în care întreaga viziune regizorală se bazează pe contrastul volumelor, iar marionetele și actorii joacă împreună. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari.

În distribuție: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minima recomandată este de patru ani.

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 6 august, de la ora 17:00, în Parcul Central „Siomion Bărnuțiu”, la standul Consiliului Județean Cluj (situat în zona scenei Daydreaming de la Untold).

Accesul va fi liber pentru toți participanții la festival.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.