Teo, Vio și Costel – 20 de ani de comedie

20 de ani de comedie

Teo, Vio și Costel revin la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pentru a nu știm câta oară (doar Narcisa știe) în ultimii 20 de ani, în cadrul turneului aniversar “20 de ani de comedie în 40 de orașe”, pe 9 și 10 aprilie.

Totul a început acum 20 de ani, în 2004, pe scenă la Cafe Deko. A pornit ca un hobby, dar între timp au devenit comedianți full-time. În 2009 au deschis împreună Club 99, iar de atunci publicul a asistat la: peste 400 de episoade “Între Show-uri”, 5 sezoane și un pic de “Comedianți pe drumuri” (nici ei nu credem că știu exact câte episoade sunt), “Somncast”, “CineȘtieCe”, “RSS Reloaded”. Plus apariții la TV în juriul Stand Up Revolution, iUmor și multe altele. Iar mai nou ii regăsiți și pe ComedyBox.ro.                         20 de ani de comedie

Și dacă tot sărbătorim 20 de ani de stand up comedy în România, iată 20 de lucruri reprezentative despre cei trei:
Teo: filosof, comediant, hipster, tată de pisici, meteorolog, patron de restaurant alături de soția sa, Melinda.
Vio: patronul vinului Lejereanu, râs molipsitor, marinar, sporturi de contact, dictator, Buzău, Hoodigans. Costel: familist convins, spiritual, amuzant născut, Albești, Petru, Paul, Pia.

Spectacolul de la Casa de Cultură a Studenților este parte dintr-un turneu național care cuprinde 40 de orașe din România. iaBilet din timp și vino să răzi alături de cea mai longevivă gașcă din stand up.

Un eveniment de Artitude & Club 99.
Link bilete: https://artitude.iabilet.ro/cauta/?q=Cluj+20+in+40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.