Teo, Vio și Costel la Comedy Weekend

Comedy Weekend revine la Cluj-Napoca pe data de 14 mai cu un nou show realizat de cei care au facut să explodeze fenomenul stand-up în România, Teo , Vio și Costel. Cei 3 au o experiență remarcabilă pe scenă, de la cea de club la cea de teatru, spectacole și turnee în țară și în străinătate, prezenți în online, tv și film. Stilurile lor sunt diferite, iar subiectele foarte variate, astfel încât hohotele de râs vor aparține tututor celor prezenți. Vetereani în ale comediei, dar cu glume mereu proaspete și surprinzătoare, cei trei vă așteaptă la Cinema Florin Piersic în data de 14 mai de la ora 20:00.

Teo

Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004 și a cunoscut notorietatea foarte repede, materialele sale ajungând virale pe internet. Are apariții tv, a debutat și în film, iar internauții îl recunosc prin proiectele Sector 7, “Nimic nou” și podcastul “Între showuri”. Prima și cea mai mare iubire rămâne totuși spectacolul de stand-up.

Teo garantează un show plin de umor fin, uneori vulgar (depinde de percepția fiecăruia), însă niciodată lipsit de substanță, context și idei mișto.

Vio

Vio Dragu a început să facă stand-up în 2004 la Café Deko și a ajuns în scurt timp unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară. Glumele sale te fac în același timp să râzi și să îți pui întrebări, multe dintre ele fiind inspirate din viața personală și din statutul său de tătic. Fanii săi îl urmăresc în online, prin intermediul proiectelor “Între showuri”, “Comedianți pe drumuri” și mai recent și pe sticlă, unde a debutat ca moderator TV la emisiunea “Show de seară” pe Comedy Central. Continuă spectacolele de stand-up în aceeași formulă de la început, alături de Teo și Costel.

Costel

Costel a ajuns din Bacău la București și a început Facultatea de Automatică şi Calculatoare, pe care a și terminat-o, deși încă a rămas cu reflexul de a spune că mai are două restanțe și gata. Facultatea nu a absolvit-o totuși degeaba, i-a folosit ca subiect de glume pentru debutul în stand-up în 2004 tot la Café Deko. Între timp a absolvit și Facultatea de Teatru și a avut prestații remarcabile în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur” sau “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” . Fie că vorbeşte despre societate, despre teatru, film şi despre el, cu experiențele plăcute și mai puțin plăcute, Costel o face mereu cu umor şi cu plăcerea de a împărtăşi ceva din trăirile şi emoţiile sale.

Cei interesați să participe la show-ul de stand-up comedy oferit de Teo, Vio și Costel sunt invitați să își achiziționeze din timp biletele online de pe www.iabilet.ro, www.biletmaster.ro, de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca sau de la Cinema FLorin Piersic. Prețul biletelor variază între 55 și 60 de lei, în funcție de locul ales în sală, iar cei care își doresc să îi cunoască pe cei 3 comedianți pot opta pentru un bilet meet&greet în valoare de 90 de lei, care oferă adiacent locului în sală, o fotografie și un afiș cu autograf.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să urmăriți și pagina oficială Comedy Weekend: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/

Boiler Plate

Agenția Why Not este formată dintr-o echipă tânără, dar cu experiență. Ne place să facem

oamenii fericiți prin tot ceea ce realizăm. În 2016 am organizat peste 20 de evenimente, în 10 orașe la care au participat peste 600.000 de oameni. Energia și munca pe care le depunem în fiecare proiect ne-a câștigat încrederea partenerilor noștri din întreaga țară, care ne susțin de fiecare dată.

La Why Not, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.