Theta Healing – o schimbare benefica pentru tine

Theta Healing – ce poate face pentru tine?

Cei care practica Theta Healing cunosc vindecarea, armonia, echilibrul, alaturi de sentimente ca pace, bunastare si bucurie. Cele mai multe persoane spun ca in urma practicarii acestei tehnici de vindecare vad cum viata lor se schimba in bine, in doar cateva saptamani. Uneori pot aparea schimbari majore intr-un timp foarte scurt dupa procedurile de vindecare Theta. Terapeutii adapteaza viteza si intensitatea procesului de vindecare fiecarui individ in parte. Vestea buna e ca in urma parcurgerii cursurilor Theta Healing baza si avansat dumneavoastra deveniti terapeuti Theta Healing inregistrati pe site-ul Thetahealing.com si puteti lucra cu dvs. pentru dezvoltare personala si vindecare fizica, emotionala si spirituala in ritmul dorit de dvs.

Theta este o stare naturala a creierului uman de care putem deveni constienti si o putem folosi in interesul nostru. Practic, e una din cele 5 forme de unde cerebrale pe care creierul uman le genereaza. Mai important de atat, e faptul ca undele theta ale creierului permit accesarea subconstientului, a programelor si convingerilor limitative ce ne blocheaza. Si nu doar ca le accesam, ci putem sa schimbam aceste limitari.

Cum functioneaza?

Theta Healing se refera la conectarea universala a constiintei, cea care detine posibilitati infinite de solutionare a problemelor fizice, emotionale, relationale, financiare si spirituale. S-a demonstrat ca aceasta practica reechilibreaza campul energetic al omului si ca poate indeparta blocurile energetice din traumele actuale si anterioare, boli si accidente. Aceste blocuri energetice par sa fie de vina pentru problemele fizice (inclusiv pentru cele genetice), spirituale, financiare, emotionale si/ sau mentale.

Vindecarea are loc pe patru nivele:

  1. nivelul de baza, constient sau subconstient
  2. nivelul genetic, ancentral, ADN
  3. nivelul istoric, inclusiv viata din trecut
  4. sufletul

Ce promite Theta Healing:

– atingerea unui nivel mai bun de sanatate si bunastare

– vindecarea problemelor fizice

– solutionarea traumelor si problemelor emotionale

– eliberarea de fobii

– eliberarea de temeri si dependente

– crearea de bogatie si abundenta

– deblocarea creativitatii

– cresterea increderii si stimei de sine

– dezvoltarea de relatii armonioase cu cei din jur

– atragerea si pastrarea sufletului pereche

– dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive

– aprofundarea conexiunii spirituale

Curs theta healing baza

In martie, pe parcursul a trei zile (intre 17 si 19 martie) la Cluj va avea loc un curs de Theta Healing sustinut de doamna Maria, la baza dascalita si psiholog, care din dorinta de cunoastere s-a format ca si Instructor Certificat in aceasta noua tehnica de vindecare, consilier in alaptare si doula. In cadrul unui astfel de curs experienta si personalitatea terapeutului sunt factori cheie in atingerea obiectivelor dorite. Din acest punct de vedere cursantii care au avut placerea sa patrunda in tainele acestei noi tehnici impreuna cu doamna Maria au cunoscut un om minunat, frumos si deschis.

Curs Theta Healing baza se adreseaza celor care vor sa experimenteze o noua cale de cunoastere a eu-lui propriu si include mai multe puncte ce vor fi dezbatute pe larg.

Dintre acestea mentionam doar 4, urmand ca cei interesati sa aprofundeze mai mult obiectivele Theta Healingului:

– La cursul de vindecare Theta veti descoperi subconstientul si veti invata sa schimbati acele convingeri nedorite din subconstient. Daca va este frica de un anumit lucru, sunteti o persoana plina de furie sau va coplesesc obligatiile, veti invata sa le eliminati.

– Veti invata sa eliberati blocajele din calea vindecarii.

– Descoperiti care sunt cele sapte planuri ale existentei si multe lucruri despre ADN.

– Exista amintiri din trecut pe care doriti sa le uitati pentru ca va fac rau? Prin Theta Healing puteti sa va eliberati de trecut si de energiile negative.

Pentru a va inscrie la curs puteti suna la 0766527733 sau puteti trimite un email la adresa mermezan_maria_maya@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.