Thomas Anders – mesaj video special pentru participanții la concertul de la Cluj

Mai sunt doar șase zile până la concertul live pe care Thomas Anders and the Modern Talking band îl vor susține marți, 27 septembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Thomas Anders a transmis un mesaj video înregistrat special pentru cei care vor participa la concertul de la Cluj.

Organizatorii evenimentului de la Cluj au fost prezenți weekendul trecut la concertul pe care muzicianul, solist al binecunoscutei formații Modern Talking, l-a susținut la Budapesta în fața a 8.000 de fani.

“Dragii mei prieteni din România, vin în țara dumneavoatră în 27 septembrie. Vin la Cluj și sper să ne vedem acolo, să ne simțim bine, să fie un show reușit, să ne distrăm de minune. Aveți grijă de voi! Ne vedem acolo! La revedere!” spune Thomas Anders în mesajul video înregistrat special pentru participanții la concertul de la Cluj. Mesajul poate fi văzut și ascultat din hyperlinkul de mai sus sau accesând acest link: http://bit.ly/2cQav7d.

Thomas_Anders

Sâmbătă, 17 septembrie, un reprezentant al Backstage Production, compania care organizează concertul de la Cluj, s-a aflat Budapesta pentru a discuta ultimele detalii legate de eveniment și pentru a participa la un concert live susținut în Budapest Park de Thomas Anders and the Modern Talking band. La eveniment au fost prezenți circa 8.000 de spectatori, Thomas Anders a cântat toate hiturile Modern Talking, iar publicul a reacționat cu entuziasm.

De altfel și la Cluj spectatorii vor putea savura toate hiturile formației: You’re My Heart, You’re My Soul, Cheri, Cheri Lady, Brother Louie, No Face, No Name, No Number, You Can Win If You Want, Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love), Geronimo’s Cadillac, Sexy, Sexy Lover, Only Love can Break Your Heart, The Last Exit to Brooklyn vagy sau Jet Airliner.

Prețul biletelor este de 89 de lei (Party Zone, în picioare pe toată suprafața de joc), respectiv 99 de lei (Standard Seat – pe scaune, în tribune). Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Thomas_Anders_live

Biletele pot fi achiziționate de la:

 • IULIUS MALL (parter) – Standul EVENTIM.RO
  Orar: luni–duminică, între orele 10–21
  • POLUS CENTER – la standul special al concertului – în weekendul 23-25 septembrie, între orele 12 și 20
  • CINEMATOGRAFUL “Florin Piersic” – standul TICKETNET
  • SALA POLIVALENTĂ CLUJ – Biroul INFO
  Orar: luni-vineri, 10-18
  • Agenția WENS Travel – Eroilor (str. Eroilor nr. 10)
  Orar: luni–vineri, între orele 9–18
  • oficiile poștale din Cluj-Napoca, magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio, hypermarketurile Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, librăriile Humanitas.

Thomas Anders

Online, biletele se pot achiziționa de pe:

 • eventim.ro
 • biletmaster.ro
 • ticketnet.ro
 • polivalentacluj.ro
 • bilete.ro

Prețurilor li se adaugă taxe între 5 și 9 lei, în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet.

Mai multe informații despre concert puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv la adresa www.backstage-events.ro, websiteul oficial al organizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.