Tinerii isi creeaza propriul festival cu Elementum

Cum se face un festival? De la idee, până la implementare și ,,împachetare”. La această întrebare pot afla răspunsul tinerii pasionați de organizarea de evenimente, dacă participă la Elementum Young Creators, programul de educație experiențială organizat de Elementum Festival în parteneriat cu Mădălina Hodorog.

Lume, lume… sau mai bine spus copii, mămici, tătici, bunici! Festivalul Elementum desfășurat între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, vine cu vești proaspete și proiecte dintre cele mai faine. Deja știți că ne numim festival ,,în ritmul familieiși, ca să nu ne dezicem, vă aducem, cu fiecare ocazie, vești despre activități pentru toate vârstele: de la cei care încă merg ,,de-a bușilea”, până la seniorii care ezită să mai participe la evenimente de masă, cunoscuți sub numele de ,,bunici”.

Vorba lungă, sărăcia omului! Așa că vă spunem că astăzi ne adresăm tinerilor de clasa a 11-a, care au ocazia să experimenteze, de la un capăt la celălalt, organizarea unui festival. Cum așa? Păi, în perioada 18 aprilie – 27 iunie (da, încă 4 zile după festival, că doar treaba nu se termină pe loc vom pune ideile lor în practică, prin programul Elementum Young Creators. În cuvinte mai elaborate, un program de educație experiențială, ghidat de trainerul Mădălina Hodorog.

Liceenii vor genera și testa idei, vor ,,brainstorming”-ui și vor programa, împreună cu echipa Elementum, activități din cadrul festivalului, vor putea să dobândească sau să-și șlefuiască abilitățile de negociere și de vânzare, cele de comunicare și de organizare, prin acțiuni directe cu parteneri și sponsori. Mai pe scurt spus, vor descoperi tainele din spatele organizării unui festival național. Activitățile vor fi de grup, joc sau brainstorming, pentru a le dezvolta competențele necesare în organizarea unor momente cu adevărat inedite.

Cine poate participa?

Suntem în căutarea a 15 elevi  de clasa a 11-a, curajoși, creativi și iubitori de evenimente. Ce vor face? Vor participa la 10 sesiuni de training ce îi ajută să cunoască toate aspectele din spatele organizării. Și, la final, tot ei sunt cei care vor pune în practică ideile născocite!

Înscrieri! Înscrieri! Înscrieri!

Și pentru că timpul trece repede și avem un festival întreg de pregătit împreună, înscrierile se fac până în 15 aprilie, prin completarea formularului https://elementumfest.ro/young-festival-creators/#%C3%8Enscriere-Elementum-Young-Festival-Creators

Participarea pe toată perioada programului este gratuita, iar organizatorii acoperă și toate cheltuielile legate de somn, papa și drum pe perioada festivalului. Hai, repede la înscris!

Ai un tânăr de clasa a 11-a printre cunoscuți? Dă-i de veste așa:

,,Îi admiri pe cei care organizează evenimente și pare că au super-puteri? Ce ai zice dacă ai fi unul dintre ei? Te așteptăm în programul Elementum Festival Young Creators! E dedicat elevilor care își doresc să afle ce înseamnă organizarea de evenimente, prin ateliere practice finalizate cu implicarea într-un festival adevărat. Îți poți descoperi și îmbunătăți abilitățile de organizare, creativitate, lucru în echipă, vânzare și negociere”.

Cine-i Mădălina Hodorog?

Trainer | Business Strategist

Fondator ReImagine Education

Mădălina Hodorog este promotorul educației non-formale în rândul comunităților. Îi place să educe și să ajute oamenii să își descopere pasiunea prin energie, motivație și inspirație. La fel cum a făcut-o și ea. Abilitățile de organizare și strategie le-a dobândit în cei 6 ani ca Event Manager, unde a coordonat proiecte naționale și internaționale, precum The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo și ArchiTECHture.

Mădălina crede în educația continuă, motiv pentru care este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca. Tot acolo este și trainer în cadrul UBB Radio Online. Dacă v-am făcut curioși și vreți să știți ce alte minunății mai face Mădălina, puteți afla de pe site https://www.madalinahodorog.ro/

Care-i treaba cu Elementum?

Cele 4 elemente clasice ale naturii, aer apa, pamant și foc, plus unul ”bonus”, syflet, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma Elementum, un festival ”în ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România. Credem în puterea timpului petrecut în natură de a ne aduce împreună, iar scopul nostru este să oferim tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune. Mai multe detalii găsiți pe site -ul nostru,https://elementumfest.ro/

Cam ce se întâmplă pe acolo?

Phoi, ioi, ioi, atât de multe că abia facem față să vă comunicăm! DJ Project, Andra Gogan și Arpy & Zip Band țin capul de afiș la Main Stage, iar spectacole de magie, piese de teatru și alte surprize antrenante îi vor ține în priză pe picii voștri la Kids Stage (scena pentru copii). Adulții vor avea și ei activități individuale și de echipă: pline de adrenalină- în aer sau în/pe apă (salturi cu parașuta, zboruri de agrement, competiții pe lac, etc.), sau mai…”liniștite”- pe pământ și în/cu foc (ateliere de încălzit burtica, zise și ”slow food cooking”, dar și jocuri de încins spiritul competitiv- mașinuțe, bărcuțe și avioane teleghidate. Pe scurt, jocuri, ateliere, competiții, chestii al căror nume nici măcar noi nu îl știm pentru toată familia! Pe lângă toate acestea, vor fi și zone de Food&Drinks, Chill&Relax, Mother&Care, precum și o zonă mare de camping cu toate facilitățile necesare.

Să vă mai zicem? Bine, fie… dar în comunicarea viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.