Toată sala în picioare la spectacolul Lord of the Dance „25 years of standing ovations”

spectacolul Lord of the Dance

Pe 18 mai, am am marcat începerea celei de-a 13-a ediții TIMAF, cu un spectacol istoric, celebrat în zeci de țări, din întreaga lume – Lord of the Dance ”25 years of standing ovations”. spectacolul Lord of the Dance 

Peste 3500 de participanti s-au bucurat de impresionanta coregrafie a celebrului Michael Flatley și de compozițiile devenite marcă a Lord of the Dance.

25 de ani de spectacol si maestrie a dansului irlandez – asta a însemnat spectacolul Lord of the Dance “25 years of standing ovations”. O echipă de 40 de dansatori au cucerit scena și publicul prezent, prin coregrafia fantastică, pregătită special pentru acest show aniversar și care a ridicat toată sala în picioare.

Cu zeci de spectacole sold out în intreaga lume, “25 Years of Standing Ovations” a fost un show complet cu  efecte viziuale speciale și proiecții 3D, acrobați de talie mondială, și muzică live.

spectacolul Lord of the Dance

Show-ul Lord of the Dance de la Cluj-Napoca, a fost primul din cele trei spectacole susținute in Romania și a făcut parte din Turneul Mondial – Lord of the Dance ”25 years of standing ovations”, acesta având reprezentații de succes în întreaga lume, în țări precum: Germania, Canada, Irlanda, Marea Britanie, Dubai, etc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.