Toate biletele la România – Danemarca au fost achiziționate sau rezervate

Toate biletele la meciul dintre România și Danemarca, programat pe 26 martie, pe “Cluj Arena”, cu începere de la ora 21:45, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, au fost achiziționate sau rezervate în totalitate. Totuși, vă invităm să urmăriți site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. În cazul în care anumite comenzi vor fi anulate, există posibilitatea comercializării acelor tichete rămase tot prin intermediul site-urilor respective.

La o oră și jumătate după ce au fost puse în vânzare online, s-au achiziționat deja peste 15.000 de tichete pentru meciul România – Danemarca, cele de la VIP fiind epuizate. Stadionul “Cluj Arena” are o capacitate de 30.201 locuri, dar înainte de a se comercializa biletele s-a ținut cont de măsurile de securitate prevăzute de lege.

În 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, tricolorii dispută cea de-a cincea partidă din preliminariile CM 2018 din Rusia.

Prețurile biletelor:
Peluze: 35 RON
Tribuna I și a II-a: 100 RON

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 martie (între orele 10:00 și 19:00) și 26 martie (între orele 10:00 și 21:45).

Sursa: frf.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.