Toto Cutugno: „Viata este un miracol”

Celebrul cantautor ce va concerta la Cluj-Napoca duminica aceasta a vorbit despre momentele de cumpana din viata sa si despre cum a realizat ca „viata este un miracol”.

Cantautorul nascut in Sicilia a visat intotdeauna sa aiba o familie numeroasa, dar din pacate nu are decat un singur fiu, Nico. “Fiul meu este cel care mi-a dat curaj in multe dintre momentele din viata, mai ales in cele de cumpana, ca de exemplu, atunci cand am fost operat”, spune artistul Italian. “Abia cand mi-am privit fiul langa patul de spital am inteles ca viata este un miracol, iar Dumnezeu m-a facut parte din acest miracol dandu-mi o noua sansa de a merge mai departe alaturi de familia mea”, se destainuie el. El crede cu tarie in principiul conform caruia “Depinde doar de tine insuti daca esti bine sau nu”.

Si-a cunoscut sotia cand avea 23 de ani: “Ea era in vacanta la Lignano Sabbiadoro (o statiune din provincial Udine – Italia), iar eu cantam intr-un local la moda. Dar asta era acum o viata de om”, isi aminteste Toto Cutugno. “Ea este un inger de femeie. Are un singur defect: fumeaza prea mult”, povesteste artistul despre femeia care i-a marcat viata.

Fanii dar mai ales fanele care isi doresc sa il vada pe artist au aceasta sansa duminica – pe 13 martie, incepand cu ora 19.00. Celebrul italian este invitat in tara noastra pentru a le bucura pe reprezentantele sexului frumos, concertul fiind un eveniment dedicat Zilei Femeii, care se numeste „Best Of” si va cuprinde toate hiturile care l-au consacrat pe artist. Fanii care inca nu si-au cumparat bilete o pot face de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio, din agentiile TUI TravelCenter sau online de pe BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc pe 13 martie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Parteneri: Magic FM, Look TV, Romania Libera, Zile si Nopti, Agerpres, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate, Rabbit Media, Monitorul de Cluj, Gazeta de Cluj, Ziua de Cluj, ILikeCluj.ro, DeCluj.ro, Cluj.com, Info Trafic, AdMirror, Spot Advertising, Open Times Advertising, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Sign&Print, Cora, RMB InterAuto, Mercedes-Benz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.