Tricouri replică ale naționalelor de handbal ale României

Pentru prima dată în istorie, fanii handbalului românesc pot achiziționa tricouri replică ale echipelor naționale de handbal ale României.

Inspirate de simbolul naționalelor de handbal, stindardul dacic – jumătate lup, jumătate șarpe – tricourile au un design contruit în jurul unor solzi care formeaza o armură aparentă menită să insufle forță, curaj și încredere celor care le poartă.

Cele 7 stele de pe piept le reamintesc celor care le poartă că de nu mai puțin de șapte ori România a fost în fruntea handbalului mondial (în unsprezece sau în șapte): de trei ori la feminin și de patru ori la masculin.

Alexandru Dedu, Președinte FRH

Cu mare bucurie anuntam ca tricourile replica ale Nationalelor de Handbal ale Romaniei se pot achizitiona on-line (http://www.frh.ro/shop) sau fizic la toate actiunile organizate de FRH. Este inca un pas in procesul prin care dorim ca Suporterii sa interactioneze cu Echipele Nationale si cu Handbalul, Sport National! Hai Romania!

Designerul echipamentelor este semnat de Nerea Palacios – un tânăr designer din Barcelona.

shop FRH

Tricourile galbene și albastre pot fi achiziționate de pe www.frh.ro/shop sau de la magazinul FRH de la marile meciuri ale naționalelor României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.