Turneul Horia Brenciu Live

horia brenciu

Horia Brenciu a început in octombrie unul dintre cele mai ample turnee naționale din ultimii ani. Peste 12.000 de spectatori au participat la concertele de pana acum. Ultimele 3 concerte din tara vor avea loc in acest week-end la Craiova, Timisoara si Cluj-Napoca, iar saptamana viitoare Brenciu va sustine doua spectacole la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 si 5 noiembrie.

Cluj-Napoca este cel ultimul oras din turneul national. Spectacolul are loc duminica, 30 octombrie, la Sala Polivalenta, de la ora 19.30. Accesul publicului se face incepand cu ora 18.30. Spectatorii sunt rugati sa vina din timp la sala. Ultimele bilete se pot achizitiona de la Sala Polivalenta.

Turneul Horia Brenciu&HB Orchestra Live este organizat de CIADO România și Asociația Culturală Dracula în cadrul Programului național cultural Artă contra Drog 2016. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.