Turneul Toamnei- “Lara si Generatia z- Back to School”, continua si in 2020

Lara si Generatia z

In toamna 2019, Iuliana Beregoi a fost prezenta in urmatoarele orase: Oradea Satu Mare, Bacau, Botosani, Craiova, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati.

La cererea fanilor, Casa de productie Mixton Music a decis continuarea turneului, in luna februarie 2020, in urmatoarele orase: Cluj Napoca, Sibiu, Suceava, Piatra Neamt

Lara si Generatia z- Back to School ajunge la Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 15 februarie 2020, de la ora 17:00.

In februarie, luna iubirii, Iuliana isi da intalnire cu fanii, intr-un spectacol al prieteniei, dedicat lor, Generatiei Z!

Generatia Z te indruma sa ti urmezi visul, pana dincolo de nori!

La doar 15 ani, Iuliana Beregoi este protagonista unei povesti de succes la care viseaza toti copiii si adolescentii Generatiei”Z”. Succesul se reflecta in peste 100 milioane de vizualizari pe Youtube la melodiile proprii, dar si in primele pozitii din Youtube Trending Romania, obtinute de episoadele serialului Lara, serial in care Iuliana joaca rolul personajului principal.

Dupa doua concerte sold out in acelasi an, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert sold out la Sala Polivalenta din Iasi si un concert sold out la Palatul National din Chisinau, toate desfasurate intr-un interval de 9 luni, Iuliana este, fara indoiala, cea mai iubita artista de catre copiii si adolescentii din Romania si Republica Moldova.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.