Turul Clujului intr-o zi de toamna

Turul Clujului este ceva extrem de atractiv pentru fiecare dintre noi. Toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri ale anului. Bineinteles ca aici nu ne referim la vremea mohorata ci la peisagistica. Cei care doresc sa faca turul Clujului intr-o zi de toamna, vor ramane placut impresionati de minunatele obiective pe care la intalnesc in acest oras superb.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (3)

Turul Clujului intr-o zi de toamna

 

Turul Clujului intr-o zi de toamna (4)

O zi de toamna incepe intotdeauna intr-un mod foarte frumos. Toamna este anotimpul in care marile orase revin la viata activa. In aceasta categorie intra si orasul nostru drag, Cluj – Napoca. Spunem ca orasul se trezeste la viata pentru ca toamna este perioada cand reincep scolile si stundetii impanzesc Clujul.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (8)

Atat studentii cat si elevii au meritul de a anima intreg orasul. Tot in perioada acestui frumos anotimp, in oras se deschid foarte multe cafenele si restaurante. Aceste locuri sunt perfecte pentru o dimineata de toamna. In aceste locatii ne putem incepe dimineata, bineinteles cu o cafea foarte buna.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (5)

Turul Clujului la orele amiezii intr-o zi de toamna

Dupa o dimineata perfecta de toamna, urmeaza o dupamiaza la fel de perfecta. Ei bine, intr-o astfel de zi, putem face o multime de lucruri placute.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (7)

Unul dintre acestea ar fi o plimbare prin Parcul Central sau pe Cetatuie. In aceste locuri avem parte de o minunatie a naturii. Putem auzi sunetul vantului si putem observa superbul covor de frunze, care tinde sa acopere aleile.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (1)

Turul Clujului intr-o zi de toamna este o experienta extrem de placuta pentru toata lumea. Pentru cei romantici acest anotimp este perfect. Tocmai de aceea tot mai multi tineri asteapta cu nerbadare acest anotimp extrem de frumos.

Turul  orasului intr-o zi de toamna (2)

Turul Clujului intr-o zi de toamna poate continua cu o vizita pe la cele 2 mari catedrale care se afla foarte aproape una de alta, fix in centrul orasului. Gradina Botanica reprezinta o alta optiune viabila pentru turul Clujului intr-o zi de toamna.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (6)

Contrar tuturor aparentelor, toamna este un anotimp foarte frumos. Un anotimp perfect pentru turul orasului Cluj – Napoca. Cei care vor o experienta de neuitat sunt invitati in orasul nostru pentru a vedea cat de frumos este Clujul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.