Turul Clujului intr-o zi este ceva ce ar trebuie sa faca orice turist care poposeste in orasul de pe Somes. Turul Clujului intr-o zi este ideeal pentru cei care sunt dornici sa descopere ceva nou si un oras cu totul si cu totul deosebit. Daca doriti sa faceti turul Clujului este pbligatoriu sa vizitati toate obiectivele importante din oras.

Turul Clujului intr-o zi incepe din centru

Catedrala Catolica

Zona centarala este cea mai importanta zona a orasului Cluj – Napoca. De regula, majoritatea turistilor care sosesc in oras vin prima data in centrul orasului pentru ca aici totul este diferit fata de restul zonelor. Centrul ofera un cadru extrem de primitor pentru toata lumea. Tot in centrul orasului oamenii pot gasi diferte spatii comerciale, banci, farmacii, o parcare destul de mare, plus multe alte magazine.

Turul Clujului intr-o zi continua in Parcul Central

Parcul Central

Parcul Central din Cluj este cel mai mare parc din oras si desigur cel mai frumoc. Cu siguranta, frumusetea parcului ar fi stirbita daca nu ar li lacul Chios. Acel lac este emblematic pentru orasul nostru drag. In Parcul Central din Cluj, oamenii se pot relaxa, se pot plimba, pot vizita diferitele expozitii organizate in cadrul Cladirii Casino sau pur si simplu pot face diferite activitati practice. In Parcul Central din oras se organizeaza si foarte multe evenimente importante pentru comunitate.

Turul se incheie pe Cetatuie sau la o terasa

Cetatuia

Pentru ca este un oras extrem de mare cu foarte multe obiective turistice importante, este foarte greu ca intr-un timp asa scurt turistii sa viziteze toate obiectivele importante. Turul orasului caniculara de vara se poate incheia pe Cetatuie, pentru ca este un loc deosebit de frumos. De pe Cetatuie se poate observa mare parte din acest frumos oras. Daca nu sunteti adeptii unei plimbari de seara pe Cetatuie atunci va recomandam una dintre multitudinea de terase din oras.

Turul Clujului intr-o zi ar trebui facut atat de catre turisti cat si de catre localnici, deoarece orasul Cluj  – Napoca este cel mai frumos oras din Transilvania si ar fi pacat sa ramana nedescoperit. Va asteptam sa parcurgem impreuna turul Clujului inr-o zi.