Ultima zi de preturi early bird la Discoteca ’80

Cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră ați fredonat de nenumărate ori melodii precum “Mamma Maria” (Ricchi e Poveri), “Rivers of Babylon” (Boney M), “You’re a Woman” (Bad Boys Blue) sau “Touch Me” (Samantha Fox), iar în 22 septembrie veți avea ocazia să îi vedeți și să îi ascultați în concert pe artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox vor concerta la Discoteca ’80 Cluj special pentru dumneavoastră de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri este o formație italiană devenită faimoasă în întreaga Europă odată cu melodia „Sará perché ti amo”, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo, în 1981, și devenită hit în scurt timp.

Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania. În acei ani, trupa a deținut și recordul de cel mai vândut single al anului în Italia, cu peste 7 milioane de exemplare. Ricchi e Poveri sunt autori a zeci de hituri care au încântat un întreg continent, precum „Sará perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Acapulco”, „Voulez-vous danser”, „Dimmi quando”, „Che sara”, „Cocco bello Africa”.

În cei peste 50 de ani de carieră, artiștii au lansat 19 albume de studio şi au vândut peste 20 de milioane de discuri. În ultimii ani, trupa a susținut concerte de succes în țări precum Italia, Slovenia, Malta sau Rusia, în fața a sute de mii de fani.

https://www.youtube.com/watch?v=ESikxsa21jc

Boney M

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool” și „Rasputin”.

Trupa a cunoscut apogeul succesului internațional la finalul anilor ’70 și în anii ’80. Pe lângă superhiturile menționate, Boney M a creat numeroase alte șlagăre iubite și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, precum „Ma Baker”, „Brown Girl in the Ring”, „Sunny” sau „Gotta Go Home”.

În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, Boney M a câștigat 18 albume de platină, 15 de aur. Muzicienii au lansat peste 200 de single-uri și au vândut peste 200 de milioane de discuri peste tot în lume.

În cadrul concertului de la Sala Polivalentă din Cluj, împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființare.


Bad Boys Blue

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaționale precum „You’re A Woman”, „Pretty Young Girl” și „Come Back And Stay”.

De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar din cauza decesului lui Kenny Lewis – parterenul său de trupă, din 2012 John McInerney este cel care încântă spectatorii cu hiturile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi.

Pe lângă hiturile enumerate, fanii formației au fost încântați de-a lungul anilor, cu melodii precum „I wanna hear your heartbeat”, „A Train to Nowhere”, „Lovers in The Sand” sau „Don’t Walk Away, Suzanne”.

https://www.youtube.com/watch?v=f2ZZIMZUHzI

Samantha Fox

Samantha Fox este o faimoasă cântăreață britanică, cunoscută la nivel internațional datorită unor hituri precum „Touch Me”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now” sau „I Only Wanna Be With You”.

„Touch Me”, single-ul ei de debut, a devenit hit internațional în 1986 și s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 17 țări. În 1988, Samantha Fox a fost nominalizată la prestigioasele premii Brit Awards. Artista a devenit un star internațional, iar albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Samantha a cunoscut succesul încă din adolescență în postura de fotomodel. A devenit cea mai populară pin-up girl a acelei perioade, fiind prezentă în postere din casele a milioane de tineri. De altfel, Samantha a fost cea mai fotografiată femeie britanică a anilor ’80, după Prințesa Diana și Margaret Thatcher. Artista a apărut în mai multe filme și reality show-uri și a muncit, ocazional, ca prezentatoare TV.

https://www.youtube.com/watch?v=mhFWkw3GE_Q

Formațiile și artiștii menționați au făcut senzație în anii ’80-’90, iar hiturile lor au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări. Artiștii sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold-out în fața fanilor din întreaga lume.

Discoteca ’80 Cluj 2018 va avea o durată de 4-5 ore.

Biletele la concert se pot achiziționa online pe eventim.ro și bilete.ro sau la Agentiile de bilete din oras:

 • Iulius Mall (parter) – Standul Eventim.ro;
  • librăriile Divertadin toată țara;
  • hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
  • librăriile Carturesti și Humanitas din toată țara;
  • benzinăriile OMV din toată țara;
  • magazinele Orangr Shop din toată țara;

Preturile biletelor

Până în 20 iunie 2018

• Party Zone (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc): 99 de lei + taxe;

Pe scaune:

 • Categoria V: 99 lei + taxe;
  • Categoria IV: 119 lei + taxe ;
  • Categoria III: 129 lei + taxe:
  • Categoria II: 149 lei + taxe;
  • Categoria I: 169 lei + taxe;

În perioada 21 iunie – 10 septembrie 2018

 • Party Zone: 119 de lei + taxe;

Pe scaune:

 • Categoria V: 119 de lei + taxe;
  • Categoria IV: 139 lei + taxe;
  • Categoria III: 149 lei + taxe;
  • Categoria II: 169 lei + taxe;
  • Categoria I: 189 lei + taxe;

În perioada 11– 22 septembrie 2018

 • Party Zone: 129 de lei + taxe;

Pe scaune:

 • Categoria V: 129 de lei + taxe;
  • Categoria IV: 149 lei + taxe;
  • Categoria III: 159 lei + taxe;
  • Categoria II: 179 lei + taxe;
  • Categoria I: 199 lei + taxe;

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 99 lei, taxele variază între 6 lei și 7,50 lei.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone sau pe scaune – Standard Seat, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Discoteca ’80 Cluj, la a doua ediție

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a doua ediție. În 23 septembrie 2017, la prima ediție a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat
la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy. Puteți retrăi magia mega-concertului disco vizualizând aftermovie-ul aici.

Așa cum v-a promis, Backstage Production continuă să organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul și de atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Concertul DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre dumneavoastră erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial  www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.