Un cadou de sărbători cu Ingrediente indicate de Moş Crăciun

Pentru o barbă  ca la Moş Crăciun, Cheia Dac, Pe Barba Mea, Scorţişoară şi Portocale.

În mod cert nu ştiai care este secretul bărbii lui Moş Crăciun. Şi nici al tenului fără riduri chiar dacă el are o vârstă înaintată şi este mereu expus vântului în periplului său anual din noaptea de Crăciun.

Încă din vară am fost contactat de el personal care mi-a zis să fac rost de două ingrediente din lumea largă aduse pentru ca, în luna cadourilor, pentru cei care îi perpetuează tradiţia să le împărtăşesc soluţia lui pentru o barbă cu adevărat frumoasă şi un ten fără riduri.

Astfel, cu greu, am adus magice picături de ulei de scorţişoară şi delicioase picături portocalii de ulei de portocale. Spun magice picături de ulei de scorţişoară fiindcă, în luna decembrie, oricât ai lua din el, se reface mai mult. Cică doar în perioada asta, voi verifica şi vă voi anunţa. Raportat la uleiul de portocale, sper să fi  anticipat correct necesarul, fiindcă doar din  câte picături am putem produce varianta asta a lui Moş Crăciun.

Cum am paşit în luna lui, luna cadourilor, am transpus în practică soluţiile lui. Astfel am creat Săpunul de barbă Cheia Dac, Scorţişoară şi Portocale şi Uleiul de barbă Cheia Dac, Scorţişoară şi Portocale. Perfect ar fi fost să creez şi balsamul de barbă, pentru o barbă pufoasă, Ceara Briantină nu a fost cazul, fiindcă Moşul mi-a subliniat expres că el nu îşi aranjează barba. Dar daca foloseşti uleiul şi săpunul ai garanţia lui ca este OK şi suficient.

Documentîndu-mă asupra ingredientelor solicitate de el am aflat secretul:

Uleiul de scorţişoară măreşte viteza de creştere a bărbii precum şi calitatea acesteia prin activarea circulaţei sangvine, dar conţine şi eugenol în cantitate mare, iar acesta îi oferă puteri antiseptice.

Iar

Uleiul de portocale, prin asimilarea vitaminei C, ajută la producerea colagenului redînd echilibrul natural al tenului atacat de factorii violenţi climatici, iar prin aportul de vitamina P care stimulează microcirculaţia în capilarele profunde şi accentuarea oxigenării ţesuturilor tenului contribuie la un ten sănătos.

Astfel, dacă crezi în Moş Crăciun, dacă crezi în a sa barbă, te invităm să-ţi faci un cadou la care nici nu ai visat, un cadou pentru barba ta, sau pentru barba Moşului de la care aştepţi ceva de Crăciun (dacă eşti iubită de bărbos), un asemenea cadou îl găseşti la standul nostru din Iulius Mall, sau pe www.sapunulcheia.ro.

La stand sau în online vei găsi cel mai complet ritual de întreţinere a bărbii dar şi o multitudine de alte cadouri care te vor surprinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.