Nu doar in celebrele statiuni montane se schiaza. De acum si in orasul nostru se poate schia, in conditii din cele mai bune. Iubitorii acestui sport de iarna se pot considera fericti, deoarece pot practica schiatul chiar foarte aproape de Cluj – Napoca. Va prezentam cateva dintre cele mai cunoscute locuri din Cluj, unde se schiaza in conditii foarte bune, mai ales ca in ultima perioada a nins destul:

Pe partia de la Feleacu se schiaza foarte bine

 

Schiati la Feleacu

Partia Feleacu este cea mai apropiata baza sportiva de orasul Cluj – Napoca unde se schiaza in conditii excelente. Distanta de la partie si pana in orasul Cluj – Napoca este de doar 12 km, iar accesul pana la acolo se poate face extrem de usor. Lunea programul este de la ora 18:00 la 22:00. Marti, miercuri si joi programul este de la 16:00 la 22:00. Vinerea programul este de la ora 14:00 la 22:00, iar sambata si duminica, partia este deschisa de la ora 10:00 la 22:00.

Se schiaza foarte bine si la Buscat

 

Schiati la Buscat

Partia de la Buscat este la o distanta de doar 55 km de orasul Cluj – Napoca, cam o ora de mers cu masina. Conditiile de la Buscat sunt excelente pentru cei care schiaza. Partia se afla la o altitudine de 1676 m si are o lungime de 1300 m. Programul de la Buscat este: luni – vineri: 10:00 – 17:00, sambata si duminica: 09:00 – 17:00.

Baisoara – o alta partie unde se schiaza in conditii excelente

 

Schiati la Baisoara

Partia de la statiunea Baisoara este situata in Muntii Apuseni la 55 km distanta de orasul Cluj – Napoca. Partia de la Baisoara se alfa la o altitudine de 1400 m. Lungimea partiei este de 1034 m. Programul de la partia Baisoara este: luni – vineri: 10:00 – 17:00 si in week-end: 09:00 – 17:00.

Indiferent de partia aleasa distractia va fi intotdeauna maxima. Pe toate partiile din judetul Cluj, au loc numeroase evenimente importante in cadrul carora se vor acorda diferite premii si distinctii concurentilor si spectatorilor. De acum, iubitorii sporturilor de iarna nu vor mai fi nevoiti sa parcurga cateva sute de km pana la statiunile aglomerate din restul tarii.

Va asteptam cu drag sa schiati pe partiile din Cluj.