Untold Festival 2019 – ziua 1

A inceput editia aniversara Untold! La  Multi Ani, pentru cei 5 ani de evenimente superbe, realizate chiar in inima Transilvaniei si foarte aproape de centrul orasului Cluj – Napoca. Asadar, este o editie aniversara si toata lumea se asteapta la ceva cu totul special.

Avand in vedere ca evenimentul este sold out, s-au format cozi destul de mari la punctele de intrare in festival cu mult inainte de ora 14:00, cand s-au deschis portile. Toata lumea era super incantata si nerabdatoare sa patrunda pe taramul magic Untold.

Ziua a inceput cu mult soare, insa treptat norii au pus stapanire pe taramul magic. Si in acest an sunt foarte multe activitati care se pot desfasura in incinta festivalului. O noutate fata de anii precedenti, este scena Nostalgia. Se situaeaza aproape de intrarea in festival, pe partea stanga. Este un loc minunat si o idee foarte buna a organizatorilor de a face aceasta scena. Tot in locul respectiv se pot gasi diverse banci de la scoala, televizoare vintage, jocuri pe televizor, mobila veche si in general cam tot ceea ce are legatura cu perioada anilor ’80-00.

Smiley este unul dintre cei mai interesanti artisti din tara. El a avut un spectacol deosebit chiar pe Main Stage. Tot la concertul lui a inceput si o ploaie torentiala. Din fericire  nu a durat mai mult de 30-45 minute, insa a fost destul. Aleile festivalului au redevenit neincapatoare odata cu oprirea ploii.

Scena Alchemy a fost animata de Satra B.E.N.Z., Grasu XXL si multi alti artisti.

DJ-ul Kristian Nairn ne-a incantat, si in acest an, cu prezenta lui pe scena Time. Tot pe aceasta scena a fost prezent si DJ-ul Vali Barbulescu.

Main Stage din ziua de joi a fost unul exceptional. A inceput cu Partidul Kiss Fm si s-a terminat cu Steve Aoki. Pe Main Stage, show–ul a fost completat de James Arthur.

Nu avem cum sa nu il remarcam pe Tujamo. Acesta a facut un show si astfel Cluj Arena a devenit neincapatoare. Show-ul de lumini si lasere a facut cu mixurile celebrului DJ sa cuprinda intregul festival.

Dimitri Vegas & Like Mike au facut ca arena sa vibreze atat la propriu cat si la figurat. La fel ca Tujamo, acestia au adus in fata Main Stage-ului zeci de mii de oameni incantati si dornici de distractie.

Steve Aoki a inchis Main Stage-ul din prima zi de la editia aniversara Untold Festival. Prestatia a fost una foarte frumoasa, la fel ca de fiecare data cand DJ.–ul isi face aparitia la Untold sau Neversea.

Dupa estimarile noastre in prima zi de festival au fost prezenti aproximativ 90 mii de oameni. Un numar record, avand in vedere ca este doar prima zi.

Urmeaza ziua de vineri cand pe scena principala va urca Armin van Buuren si cu siguranta show–ul lui va tine cu mult dupa zorii zilei. 

In ziua a 2 a festivalului Untold, vor mai concerta si Subcarpati, Busta Rhymes si multi alti artisti super cunoscuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.