Untold Festival 2019 – ziua 2

Editia aniversara a Untold 2019 a ajuns la ziua 2. Aceasta minunata zi a inceput destul de greu pentru multi dintre festivalieri, deoarece majoritatea erau extenuati dupa prima zi. Reamintim ca prima zi a fost una de exceptie in care distractia a durat mult dupa zorii zilei. Astfel, multi au dormit destul de putin.

Ziua a inceput superb din toate punctele de vedere. Nici urma de ploaie si cu multa dorinta de distractie. Mai toata lumea era in asteptarea lui Armin van Buuren. Acesta a participat la o conefrinta de presa, in cursul zilei de vineri, in care si-a manifestat entuziasmul in ceea ce priveste festivalul Untold si Romania. La un moment dat, a spus chiar ca se gandeste sa-si cumpere o casa la noi in tara.  Legat de durata show-ului acestuia, un lucru putem spune sigur: nu stim cat va fi, dar stim ca vom avea parte de nenumarate surprize placute.

Pe parcursul zilei, festivalierii s-au delectat cu nenumaratele activitati, organizate de catre partenerii Untold. Pe Main Stage au facut senzatie cei de la Subcarpati si grupul Iza, totul sub un soare generos. Ca de obicei, partea din fata a senei de la Alchemy a devenit neincapatoare pentru fanii muzicii Hip–Hop.

Rapper-ul Busta Rhymes a urcat pe Main Stage, spre entuziasmul publicului foarte numeros, care il astepta. Concertul acestuia a fost incredibil. Nu am apucat sa ne relaxam foarte mult pentru ca apoi si-a facut aparitia Timmy Trumpet. Un artist exceptional, care a adus zeci de mii de oameni la show–ul lui.

Momentul cel mai asteptat al zilei cu numarul 2 de la Untold festival 2019 a fost spectacolul oferit de  catre Armin van Buuren.  Pur si simplu Cluj Arena a devenit arhiplina. Toti fiind super entuziasmati de artistul lor preferat. Acesta a intrat pe scena alaturi de Orchestra Operei Romane din Cluj si a avut un moment impresionant pe ritmul imnului Romaniei. Surprizele s-au tinut lant, artistul aducand alaturi de el pe scena, cativa artisti cu care a facut un show minunat. De departe, cea mai mare surpriza a fost duetul cu Alexandra Badoi. Publicul a fost extrem de receptiv, iar artista parea emotionata pana la lacrimi. Duetul a fost ceva “Nespus de Frumos“.

Daca mai era nevoie, Armin van Buuren, ne-a demonstrat, inca o data, de ce a fost 5 ani consecutiv cel mai bun DJ. din lume. Organizatorii, i-au facut o reclama destul de intensa, iar el s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tuturor.

Ziua de sambata se anunta plina de surprize si, cel putin la fel de obositoare ca zilele precedente. Cu siguranta va fi “Nespus de frumos“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.