Untold Festival 2019 – ziua 3

Ziua 3 de Untold 2019 a fost premiera, deoarece a inceput cu o ploaie mocaneasca, care s-a prelungit pe tot parcursul zilei. Majoritatea si-au facut prezenta in festival cu mult dupa ora 14:00. Si nu pentru ca nu si-ar fi dorit, dar vremea capricioasa si oboseala acumulata dupa Armin van Buuren si-au pus puternic amprenta.

Chiar daca a fost ca o zi mohorata de toamna tarzie, festivalierii au venit echipati cu pelerine si putin mai imbracati 😊, si desigur, cu mult chef de distractie. Vremea urata a afectat si activitatile din timpul zilei, multe fiind inchise temporar sau pe intreaga zi.

Scenele care erau amplasate in Parcul Central au fost destul de pustii, din cauza faptului ca deja era destul de mult noroi si in continuare ploua destul de intens.  In aceste conditii, multi dintre festivalieri s-au reorientat catre alte activitati precum: scena de la Engie, care a fost destul de animata. Spatiul de la Vlad Cazino a devenit in scurt timp mult prea mic pentru cei care doreau sa participle la jocurile de acolo si la partidele de bingo.

In ciuda ploii si a vremii friguroase DJ-ul Manuel Riva a strans cateva mii de oameni pentru reprezentatia sa. Acesta a prestat pe Main Stage-ul Untold. Mihail a insufletit scena de la Forest cu binecunoscutele sale hit-uri. Toate acestea au fost doar un aperitiv, pentru ceea ce urma sa vina: Bastille, Alexandrina, DJ Shiver, Adrian Eftimie&Optick, Danny Avila, ATB, Don Diablo, Fedde Le Grand, Rosario Internullo si multi altii.

Bastille a dat oarecum startul unei nebunii generale pe Main Stage. Distractia a fost continuata pe scena principala, de Danny Avila, Don Diablo si Fedde Le Grand, pana in zori. Ploaia deja incetase de ceva vreme, asa ca toata lumea se distra in voie.

Surpriza cea mare a acestei zile din cadrul editiei aniversare Untold 2019, a fost reprezentata de DJ–ul german ATB. Acesta a mixat pe scena Fortune. Scena Fortune este situata in fata casinoului din Parcul Central. Avand in vedere celebritatea DJ-ului, locul a fost mult prea mic pentru numarul mare de oameni care doreau sa asiste la show. El a avut un set exceptional, mixand cele mai cunoscute melodii. Poate totusi, il vom vedea si anul viitor si speram ca va fi pe Main Stage, pentru ca scena Fortune, sau orice alt loc din festival sunt mult prea neincapatoare pentru multimea de fani ATB.

Din pacate se apropie incet dar sigur, ultima zi de festival, zi in care asteptam multi artisti de renume, precum: Parazitii,  Tinie Tempah, Robbie Williams, David Gueta sau Martin Garrix. Speram ca duminica sa nu ploua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.