Urban Playfield  a adus împreună comunitatea sportivă pentru un weekend plin de energie și adrenalină: motoare turate pe un super-circuit de enduro, demonstrații de forță și trick-uri pe mini-ramp cum demult nu am mai văzut. Sports Festival a creat un adevărat loc de joacă pe platoul dintre BT Arena și Cluj Arena pentru pasionații de mișcare din 10 sporturi: enduro, crosstraining, escaladă, BMX, skateboard, zumba, roundnet, capoeira, kyokusin, karate Wukf.

  • Patric Iluț- the flying boy, s-a alăturat comunității Sports Festival și a făcut un super show, alături de cei mai buni skateri din Cluj. La doar 11 ani, deține deja titlul de vicecampion mondial la skateboard. Este fost campion european la snowboard și este proaspăt campion național la wakeboard.
  • Crosstraining Challenge a însemnat provocări și demonstrații de forță ale unora dintre cei mai puternici sportivi din Cluj. Alisia Perșa, fetița despre care se spune că este un adevărat fenomen și care la 12 ani făcea 500 de flotări, a încheiat evenimentul cu un street workout demo.

“Sports Festival a reușit să deruleze un eveniment foarte bine organizat chiar și în condițiile actuale. Au fost 2 zile în care  am avut parte de un adevărat spectacol sportiv și am avut ocazia să vedem ce înseamnă comunitate. Mă bucură faptul că este în continuă creștere interesul pentru mișcare/sport, iar Sports Festival este un promotor foarte important” – Tiberiu Băiță, antrenor T-Gym.

“Chiar dacă numărul participanților a fost mai redus față de anii precedenți, atmosfera din cadrul acestui mini-festivalul a fost super faină! Mă bucur ca am reușit să punctăm al 3-lea an consecutiv și să transmitem ideea de sport, mișcare și comunitate! Stay strong! Ne vedem la anul!” – Daniel Faur, antrenor The Box.

“Glad that this sports event was possible in the current situation, we are happy to have been part of it. We are also proud of Arka athletes who stepped up to the challenge and our supportive community in general” – Karim Maamoun, antrenor Arka – Strenght&Conditioning.

  • Cei mai buni rideri din România s-au întrecut la Super enduro show pe un traseu sălbatic, dar urban. 12 copii cu vârste între 4-7 ani au deschis seara pe motociclete în miniatură, alături de alți 2 rideri care au testat motoare electrice pe circuit. Norbi (Jozsa-Norbert Levente), numărul 4 mondial la enduro, s-a numărat printre cei care făcut show pe bușteni, cauciucuri și alte obstacole. El a obținut titlul de cel mai bun Rider Urban Enduro la clasa Pro, iar Ștefan Trifoi, la clasa Expert.

“Băieții s-au simțit bine și au făcut un bun antrenament! A fost un traseu solicitant, tehnic și te ținea mereu în “priză”, primul simptom fiind faptul că nu mai simțeai ghidonul motocicletei, brațele fiind atât de înfierbântate. Faptul că toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze acasă mă convinge că la ediția următoare nu va lipsi nimeni și va fi evenimentul anului! Mulțumiri tuturor, dar mai ales celor care au făcut posibil ca acest eveniment sa poată fi realizat!” – Bart Stroișteanu, Master Bike Cluj.

“Am organizat Urban Playfield din dorința de susține pasiunea comunității noastre pentru sport și a celebra, mai ales acum, beneficiile mentale și fizice pe care sportul le aduce în viața noastră. Nu am avut public la toate evenimentele, dar ne-am bucurat de sport, ne-am încărcat cu energie și cred că am arătat că sportul merge mai departe și ne poate oferi sursa necesară de optimism. Împreună suntem mai puternici!” – Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Urban Playfield

Date fiind condițiile actuale, publicul larg a avut acces, pe bază de rezervare online și cu respectarea măsurilor de siguranță, la 2 evenimente: Super enduro night&day show și Movie nights. La celelalte activități, accesul a fost permis doar membrilor legitimați ai cluburilor sportive partenere.

Eveniment organizat de Sports Festival, cu sprijinul financiar al Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local

Sport has the power to give you a free mindset, a strong body and a cool community.

The world is your Urban Playfield.

Let’s celebrate your passion!