Urmasa Cristinei Neagu, copilot la Transilvania Rally

Campioana mondiala de junioare in 2014 si medaliata cu bronz la Campionatul Mondial sub 20 ani de luna acesta, clujeanca Cristina Laslo (20 ani) a fost invitata speciala la Transilvania Rally, etapa a 6-a a campionului national de raliuri. Capitanul unei generatii de exceptie a handbalului feminin, pustoaica-minune a fost copilot de ocazie pentru Marco Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy.

Cristina a avut ceva emotii deoarece cursa nu a fost lipsita de peripetii. Unul dintre pilotii participanti a iesit spectaculos in decor, avarindu-si serios masina (FOTO – Accident spectaculos).
Cea mai buna tanara handbalista din Romania spera sa ajunga in curand si in nationala de senioare alaturi de tizul si idolul sau Cristina Neagu. De partea cealalta Marco Tempestini isi doreste ca fiul sau Simone (cel mai tanar campion din istoria Romaniei la 21 ani) sa urmeze exemplul invitatei sale si sa devina Campion Mondial de Juniori pentru Romania (momentan Tempestini Jr. este lider dupa victoriile din Polonia si Portugalia).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.