Vezi cum a fost la ArchiTECHture 2017

ArchiTECHture Conference & Expo a fost cumva prima mea dragoste și nu uit așa usor dragostea frumoasă si nu in ultimul rand structura evenimentului, ca ati organizat aceste ateliere atat pentru oras cat si pentru sat si dupa cum stiti eu sunt primarul de la tara si pentru mine e o mandrie si o mare responsabilitate si nu pot decat sa va felicit! – Gheorghe Damian, Primar Comuna Ciugud

Centrul de Interes a fost pentru o zi locatia in care peste 300 de arhitecti si profesionisti din domeniu si-au dat intalnire la Cluj-Napoca pe 17 noiembrie la ArchiTECHture Conference & Expo, pentru a discuta despre solutiile moderne noi aparute in zona urbana, dar si pentru a dezbate cum pot adapta arhitectura rurala la solutiile moderne in acelasi timp prezervand etnicul si traditia arhitcturala specifica fiecarei regiuni.

Constructiv fara limite – De la prima idee pana la finalizarea cladirii

Ca in fiecare an, evenimentul organizat de Libero Events a mobilizat numeroase persoane interesate de domeniul arhitecturii. Multumim organizatorilor pentru ocazia de a ne prezenta produsele si serviciile pe cale le oferim arhitectilor si investitorilor din domeniul constructiilor, in fata unui public avizat.

Cea mai curata si cea mai ieftina energie este energia economisita!

Prezent din 2008 in Romania, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante. Pentru Knauf Insulation este esential ca in urmatorii ani sa se reduca dependenta de energie, ceea ce va stimula cresterea economica. Producator al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii, ghidandu-se dupa principii solide: parteneriat, angajament, spirit antreprenorial.

Fereastra de mansarda FAKRO FTT – Eficienta energetica sau eficienta energetica extrema?

Fereastra FAKRO FTT Thermo, care include rama de etansare EHV-AT Thermo, se caracterizeaza prin cel mai bun coeficient de izolare termica. Este cea mai „calduroasa” fereastra de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan. Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO se transpun in grija noastra pentru clienti (facturi scazute la incalzire) si grija noastra pentru generatiile viitoare (conservarea mediului inconjurator).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.