Vine, vine Primavara!

Prieteni vechi si lume noua, va asteptam cu Mare Drag, a doua zi de Dragobete, la o dupa-masa impreuna. Vine Primavara, Martisorul, Dragobetele si noi avem chef de joaca si de oameni faini. Si ne e Drag in Sura, la Preluca, in Poiana si cu Voi! Vom pregati horinca, vinul de casa si placintele, poate si alte bunatati, numa’ sa viniti!

Asociatia Sura vrea sa scoata din arhiva ­čśŤ niste filmulete realizate in cadrul Taberei de Arta Preluca:
– un film documentar short despre satenii din satul Preluca, Maramures, realizat in cadrul taberei de baietii de la Casa Jurnalistului;
– un video experimental, intitulat M.A.M.A.
– proiectie cu alte video-uri si imagini din cadrul Taberei si din satul Preluca, Maramures
– Carlos Daniel ne va incanta cu instrumentul Hamdpan
– Electroclown ne poarta prin lumi cu ritm

Fundalul sonor creat de Handpan (Space Drum) conduce melodios mintea ├«n starea de tranzi╚Ťie, fiind un instrument muzical c─âruia i se atribuie elementul spa╚Ťiu. Simplitatea ├«nceputului se dizolv─â ├«n acordurile orientale, ce fac experientele senzoriale de-o delicate╚Ťe aparte. Ritmul cre╚Öte odat─â cu vibra╚Ťia ╚Öi intensitatea, inspir├ónd expansiune ╚Öi ├«ndemn├ónd la tr─âiri profunde.

Carlos Daniel folose╚Öte acest instrument pentru a ├«mbina armonios ritmuri orientale cu acorduri emo╚Ťionante ╚Öi explozii de ritm ├«n manifest─âri unice improvizate de dragul unicit─â╚Ťii fiec─ârui recital.

Afterparty de la ora 18 cu Adi Electroclown- o selectie atenta de muzica traditionala si contemporana, de pe intregul mapamond. Te face sa te gandesti, sa-ti aduci aminte, sa zambesti si sa dansezi.

In acelasi timp Asociatia Sura a pregatit martisoare crosetate, iar Sura cu Bunatati, bunatati la borcan si cosmetice naturale facute in casa. Toti banutii sunt pentru continuarea proiectelor Asociatiei Sura, proiecte despre care o sa va povestim acolo…

Parteneri media: I like Cluj.

Va asteptam cu drag. Intrare pe baza de donatie pentru Asociatia Sura – recomandare 15 lei persoana

Data: 25 februarie, ora 12:00

Locatie: Youthink Hostel
Informatii, rezervari la nr: 0748 904 069 – Ioana
0747 024 050 – Stefan

PS. De Dragobete se imperecheaza pasarile, asta asa, ca informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.