Adrenalină, suspans și creativitate cu un grup mai mare
Toate la ParaPark Cluj

De-acum iubitorii de adrenalină își pot încerca abilitatea de evadare în cel mai interecativ joc din Cluj-Napoca, care în momentul de față oferă iubitorilor de senzații tari o experiență unică pe cele trei camere de joc, care de-acum pot fi vizitate în același loc, pe strada Janos Bolyai numărul 9.

Pentru ca iubitorii acestui joc interactiv să aibă o amintire de neuitat, dezvoltatorii acestui loc misterios au dorit să ofere șansa mai multor persoane de a fi captivate de jocul în echipă și de descoperirea abilităților personale în același timp.

Parapark 1

În cele trei camere de joc sunt admise echipe formate din cel puțin 2 și cel mult 6 membri. Pentru a descoperi ieșirea din sistemul de încăperi, participanții au nevoie atât de munca în echipă, cât și de a scoate în evidență abilitățile personale.

Prima încăpere, care poartă numele de Pasajul Nr. 9 reînvie istoria subteranelor aflate în adâncimea orașului nostru. Vocile străbune vorbesc despre o echipă de șase persoane care din dorința de a-și încerca norocul s-au aventurat în pivnițele întunecoase, cu scopul de a descoperi necunoscutul, fără șansă de ieșire însă. Vocile strecurate din pereții subteranului și decorul misterios oferă șansa curajoșilor de a dezvălui misterul și în final, după ce se scurg cele 60 de minute, să evadeze în viața reală.

Parapark 2

A doua încăpere ne duce cu gândul la conflictele de zi cu zi, de aceea și poartă numele de Garsoniera Nr. 113. Odată intrați în garsonieră realizați că sunteți în mijlocul unui conflict cu vecinul insuportabil care face tot posibilul să vă facă viața de netrăit. Închiși în garsonieră, aveți 60 de minute la dispoziție să dezvăluiți misterul sinistru care a încins ura între vecini. Efectele sonore și suspansul oferă senzația reală a faptului că în garsonieră sunteți musafiri nepoftiți.

În a treia și în același timp în ultima încăpere s-a produs o crimă în cazul căreia criminaliștii s-au lăsat păgubași, iar echipa aflată în această cameră are sarcina de a rezolva misterul crimei și de a deschide ușa închisă de macabrele circumstanțe.

Înainte de a începe jocul, dezvoltatorii vă propun o șansă inedită: oferă garanție pentru experiențele trăite și propun returnarea sumei investite, dacă după rezolvarea misterelor nu ați rămas captivați de tainele oferite de cele 60 de minute.

Text preluat de pe Cluj.com