Voluntarii din Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni colaborează, din nou, cu FRT pentru întâlnirea din Fed Cup de la Cluj-Napoca

Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni, asociația studenților Facultății de Educație Fizică și Sport din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante asociaţii studenţeşti nu numai a Transilvaniei, ba chiar a României, se alătură Federației Române de Tenis în eforturile de organizare la cele mai înalte standarde a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas, dintre naționalele României şi Canadei, din primul tur al Grupei Mondiale II, întâlnire programată în 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


Voluntarii pasionaţi de mişcare în general, şi sport, în special, vor avea din nou ocazia să se implice activ atât în pregătirea competiţiei, cât şi în buna ei desfăşurare, așa cum au făcut și cu prilejul altor două întâlniri de Fed Cup, cele cu Cehia și cu Germania, tot de la Cluj-Napoca.

“Apreciem mult parteneriatul cu Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni(MSST), pentru că ei au acea energie, pasiune și ambiţie necesare pentru a face față unui eveniment de un asemenea calibru. Marea lor experiență, dorinţa de face lucrurile repede și bine, ne dau încrederea că și de data aceasta îşi vor îndeplini “misiunea” fără emoții. Și noi, ca și ei, tindem spre performanţa sportivă, bază solidă pentru un parteneriat trainic” a declarat Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis(FRT).

” Ne bucurăm foarte mult să colaborăm din nou cu Federația Română de Tenis și vă pot asigura că zeci de voluntari vor fi implicați în organizarea întâlnirii de Fed Cup dintre România și Canada, de la Cluj-Napoca, așa cum am făcut și cu precedentele ocazii. Puteți fi siguri că și acest eveniment va fi un succes” a declarat Radu-Tiberiu Şerban, membru fondator și prim vice-preşedinte MSST, o organizaţie care se mândreşte cu câteva proiecte proprii: “Crosul MSST “, “Studembrie “, “Caravana FEFS”, “Conferinţă Importanța Activităţilor Fizice în Societatea Actuală”, MSST Fest sau UBB Tennis Cup .

Apoi, la fel de importante au fost şi proiectele partenerilor la care cei de la MSST au fost prezenţi, în afara disputelor din Fed Cup, România – Cehia și România – Germania: “Trofeul Carpaţi 2015” și “Trofeul Carpați 2016”, “Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca 2014”, proiectul “SETS” (Şi Eu Trăiesc Sănătos), meciurile Naționalei României organizate la Cluj-Napoca de Federația Română de Fotbal, sau Campionatele Europene de Gimnastică 2017.

Astfel, voluntarii Mişcării Sportive a Studenţilor Transilvăneni ne asigură că se vor implica atât în diseminarea informaţiilor despre tenisul românesc și despre întâlnirea de Fed Cup prin propriile canale de comunicare, precum și detaliile legate de organizarea evenimentului.

Sursa: frt.ro

 

2 comments

  1. A sport is commonly defined as an athletic activity that involves a degree of competition, such as netball or basketball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.