Webinar fotografie de produs

Asociatia Work at Home Moms invita mamele din toata tara si nu numai pe 19 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri – webinarul de fotografie de produs alaturi fotograful Oana Munteanu. Webinarul se va desfasura online, intre orele 11:00 – 13:00, in baza unei donatii libere, iar inscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

Seminarul va acoperi urmatoarele teme: necesarul (aparat foto/smartphone, lumina naturala, fundalul), evidentierea produsului, incadrarea, prelucrarea fotografiei, Instagram.

Despre Oana Munteanu:

Este mama full time pentru cei doi copii cand nu isi face meseria de sase ani, cea de fotograf profesionist de eveniment si de portret, unde face echipa cu sotul sau. Cum, ca fotograf de eveniment, nu ai mult timp pentru fotografiile de produs, realizarea lor trebuie sa fie creativa si ca tehnica, si ca investitie, facand acest webinar foarte potrivit pentru toti artistii, artizanii si designerii de produs la inceput de drum.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii  si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional,  fie el de  acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat  sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si  informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.