Din dragoste pentru dans, pentru frumusețea pe care o aduce în inimile noastre și libertatea pe care le-o dă corpurilor, vă invităm la un spectacol de dans contemporan.

WINGS este o poveste despre visele și aspirațiile a doi dansatori, Sade Bully și Momo Sanno,  și despre capacitatea acestora de a revela frumusețea vieții, folosind corpul ca și mijloc de exprimare. Combinând elemente din diverse tehnici și stiluri de dans, în duet sau solo, artiștii își propun să surprindă viața în complexitatea ei, cu suișurile și coborâșurile pe care le poate avea.

SADE BULLY este o artistă născută în Insulele Caraibe (în Republica Dominicană), care a studiat iniţial dansul în Jamaica, iar apoi în New York și Italia. De-a lungul carierei, a fost dansatoare principală și solistă în cadrul unor companii renumite din Statele Unite, a participat la numeroase turnee și s-a specializat în tehnica Fagan, utilizată de compania Garth Fagan Dance,  dar și în tehnici precum Horton, Graham, balet, stiluri afro-caraibiene moderne și dans contemporan.

De asemenea, cu ocazia venirii ei în România, între 15-17 decembrie 2017, artista va susține un atelier de dansuri afro-caraibiene și jazz, la Attitude Dance Studio, Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii, accesați https://www.facebook.com/events/516694342040532/.

MOMO SANNO a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali din București, a studiat la John Cranko Dance Academy în Stuttgart și a fost membru al companiei Garth Fagan Dance Company, dansând pe scenele din Germania, Norvegia, SUA și altele. Dorind să-și dezvolte stilul personal și să studieze diferite modalitați de a aborda dansul, călătorește în Brazilia, Haiti, Jamaica, USA și Europa unde lucrează ca dansator, coregraf și co-producator: „Îmi place provocarea de a combina armonios diverse stiluri și filozofii de dans pentru a crea diverse coregrafii”.

La sfârșitul evenimentului, spectatorii sunt invitați la un scurt jam session de dans împreună cu cei doi perfomeri.

Dumincă, 17 decembrie 2017, ora 19.30, la Urania Palace (str. Horea, nr. 4)

Preț bilet: 25 ron

Detalii: 0746.033.163

Ne vedem la dans!