Winners – un simbol pentru orasul Cluj – Napoca

Locuitorii orasului Cluj – Napoca sunt oarecum privilegiati pentru ca exista Winners. Nu este o lauda ci pur si simplu este o realitate. Winners este una dintre cele mai mari baze sportive din orasul Cluj – Napoca. Locatia este si ea cu totul deosebita, deoarece se afla intr-un loc superb. Mai exact in Parcul Rozelor din cartierul Grigorescu. Se poate spune ca acest parc  nu ar mai avea acelasi farmec fara cei de la Winners.

Ce inseamna Winners pentru Cluj – Napoca

 

fotbal Winners

In primul rand, Winners inseamna sanatate. Dupa cum bine stim sportul si miscarea fizica in general ne mentin  sanatosi. Ei bine, Winners tocmai asta fac. Au o baza imensa unde se pot practica diferite sporturi, precum tenis sau fotbal. Datorita bazei pe care o detin, acestia sunt adesea vizitati de majoritatea sportivilor care vin in orasul nostru drag.  Nu mica ne-a fost surpinderea cand inainte de meciurile de FedCup am gasit la aceasta baza sportiva pe minunatele noastre tenismene. La fel a fost si inainte de meciurilor din Cupa Davis, doar ca atunci au fost prezenti tenismenii ai nostri.

Winners este o rampa de lansare pentru cei mici. Copiii pot face diferite sporturi, chiar foarte aproape de casa, la costuri destul de mici. Spunem ca preturile sunt mici, raportandu-ne la conditiile de la baza sportiva. Din pacate foarte putine orase de la noi din tara se pot mandri cu o asemenea baza sportiva.

tenis cu piciorul Winners

Ce puteti face la Winners

 

Activitatiile sunt diverse. De exemplu de luni pana vineri de la ora 09:00 si pana la 17:00 puteti practica urmatoarele sporturi: tenis, padel, fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masa, badminton, baschet, volei, role / biciclete / trotinete, jocuri dinamice. Tot aici puteti face diferite activități sportive și recreativ – educative sub îndrumarea instructurilor specializați.

Daca vi se face foame, nu este niciun fel de problema. Baza sportiva este dotata cu un restaurant modern unde puteti servi trei mese sănătoase pe zi ( 1 masă principală și două gustări ). Tot aici gasiti si cele mai bune bauturi pentru o hidratare corespunzatoare. Si daca va simtiti obositi, la restaurantul Winners va asteapta o cafea delicioasa.

tenis Winners

Daca nu aveti instrumentele necesare pentru practicarea unor sporturi, nu este nicio problema. Baza sportiva vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie materiale și consumabile pentru activitățile sportive și de agrement ( rachete / palete, mingi etc ).

Tot la Winners se desfasoara foarte multe evenimente sportive, in urma carora puteti obtine diplome, medalii si chiar cupe.  Winners nu inseamna doar o baza sportiva de invidiat ci si un loc optim unde se tin diferite evenimente care fac cinste intregului oras.

Winners

Sursa foto: FacebookWinners

Personalul este 100% profesionist si extrem  de amabil. Va invitam sa veninti la Winners ori de cate ori aveti ocazia. Cu siguranta o sa petreceti momente minunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.