Women Who Mean Business

Fie că vorbim despre mediul de afaceri românesc, de poziții de management în companii sau în multinaționale, din ce în ce mai multe femei își construiesc o carieră de succes, își fac auzită vocea și au un cuvânt greu de spus în deciziile strategice luate la nivel național sau internațional.


Pe lângă dezvoltarea profesională, orice femeie acordă, în egală măsură, atenție vieții de familie și celei sociale, încercând să realizeze un echilibru între toate acestea. Indiferent de felul în care definim fericirea, fiecare dintre ele se străduiește să facă, în fiecare zi, încă un pas către atingerea ei.

Evenimentul își propune să aducă în discuție provocările profesionale cu care se confruntă femeile, felul în care își construiesc echilibrul între profesie și viața personală și să evidențieze importanța definirii succesului și a modului în care acesta este atins.
Moderatorul evenimentului este Adriana Cocîrță – owner Nomade Communication.

Agenda
17:45 – 18:15 – Registration & Coffee
18:15 – 18:20 – Cuvânt de bun venit
Adriana Cocîrță – CEO Nomade Communication
18:20 – 18:50 – Can you have it all?

Una dintre cele mai mari provocări ale acestui deceniu este instaurarea unui echilibru între viața profesională, socială și familială a femeilor în funcții de conducere sau care și-au dezvoltat propria afacere. De aceea, fiecare femeie s-a gândit, la un moment dat, dacă poate avea tot ce își dorește și dacă va reuși să aducă în viața sa echilibrul de care are nevoie.

18:50 – 19:00 – Q & A
19:00 – 19:30 – Business Management – adevăruri și provocări

Responsabilitățile care vin o dată cu accesarea unei poziții de conducere, atât într-o companie, cât și în propria afacere pot fi, de multe ori, copleșitoare pentru multe dintre femei. De aceea, ne propunem să vorbim despre care sunt cele mai mari provocări care vin o dată cu funcția și despre cele mai dureroase adevăruri cu care fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat.

19:30 – 19:40 – Q&A

19:45 – Sesiune organizată de business networking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.