WonderPuck 5 – Peste 10.000 de spectatori

WonderPuck 5

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit un număr neașteptat de mare de spectatori în ultimul weekend de vacanță. WonderPuck 5 WonderPuck 5

În cele trei zile ale festivalului de la Cluj-Napoca, la spectacolele, concertele, atelierele și show-urile din Piața Unirii au luat parte în jur de 8.300 de persoane. De asemenea, evenimentele din curtea Muzeului de Artă au atras aproximativ 1.100 de spectatori, în timp ce la Muzeul Etnografic al Transilvaniei au participat peste 350 de persoane. Totodată, la manifestările găzduite de Magic Puppet au fost prezenți aproximativ 150 de oameni. Nu în ultimul rând, curtea Castelului Bánffy de la Bonțida s-au bucurat de spectacolele de joi, 9 septembrie 2021, prima zi de festival, mai mult de 300 de copilași. Astfel, numărul total al spectatorilor prezenți la WonderPuck 2021. În total, în jur de 10.200 de spectatori au luat parte la programul WonderPuck5.

Manifestarea a adus la Cluj-Napoca și Bonțida peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshopuri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Au urcat pe scenă artiștilor clujeni, dar și din toată România, precum și trupe de teatru și artiști din cinci țări (Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.